Culinary Arts Academy Switzerland
Swiss Grand Diploma in Culinary Arts
Port-Valais, Schweiz
VARAKTIGHET
3 Semesters
SPRÅK
Engelsk
TEMPO
Heltid
ANSÖKNINGSTIDEN
Sista ansökningsdag för begäran
TIDIGASTE STARTDATUM
Begär tidigaste startdatum
STUDIEAVGIFTER
CHF 44 100 / per year
STUDIEFORMAT
På Campus
Introduktion
Bemästra grunderna för kulinariska konster och utveckla din gom och dina sinnen genom att utforska olika tekniker, ingredienser och världens kök. Det här programmet erbjuds också som en Pathway till Bachelor of Arts.
Program Höjdpunkter
Utveckla din kärlek till kulinariska konster och lär dig grundläggande tekniker.
- Bemästra grunderna för kulinariska konster och utveckla din gom och dina sinnen genom att utforska olika tekniker, ingredienser och världens kök.
- Träna med erfarna kockinstruktörer som ger vägledning om hur du kan omsätta dina nya färdigheter i praktiken.
- Ett kulinariskt program i världsklass som utrustar dig med de tekniska färdigheter du behöver för att bli en Top Chef.
- Erfarna kockinstruktörer.
- Utexaminerad med en:
- Swiss Grand Diploma in Culinary Arts
Galleri
Antagningar
Läroplan
Struktur
Tre 11-veckors terminer, två praktikplatser
År 1: Le Bouveret
Termin 1:11 Veckor
- Grunderna i klassisk matlagning
- Livsmedelssäkerhet och sanitet
- Introduktion till branscherfarenhet
- Franska eller tyska
Term 2:11 Veckor
- Kök i Europa
- Smak genom tiden: Kulturer och historia av europeisk gastronomi
- Introduktion till bakning& konditorivaror
- Näring, hälsa och specialdieter
- Affärskommunikation
- Franska eller tyska
Valfri praktik
- Schweiz eller utomlands (6 månader) för schweiziska Grand Diploma
Term 3:11 Veckor
- Kök i världen
- Världen av Garde Manger
- Smak genom tiden: Kulturer och historia av europeisk gastronomi
- Kitchen Management och ledarskap
- Franska eller tyska
Praktik
- Schweiz eller utomlands (6 månader)