Swiss Grand Diploma in Vegetarian Culinary Arts
Port-Valais, Schweiz
VARAKTIGHET
3 Semesters
SPRÅK
Engelsk
TEMPO
Heltid
ANSÖKNINGSTIDEN
Sista ansökningsdag för begäran
TIDIGASTE STARTDATUM
Begär tidigaste startdatum
STUDIEAVGIFTER
CHF 44 100 / per year
STUDIEFORMAT
På Campus
Introduktion
Utforska hälsofördelarna med vegetarisk mat och lär dig hur du förbereder vegetariska utsökta måltider, genom att bemästra presentation, ingrediensersättningar och vinkombinationer.
Program Höjdpunkter
Lär dig hur du skapar och förvandlar vilken rätt som helst till en vegetarisk fest!
- Välj mellan en av våra två branschgodkända vegetariska kurser.
- Skaffa dig färdigheter att förbereda vegetariska utsökta måltider genom att bemästra presentation, ingrediensbyten och vinkombinationer.
- Lär dig det väsentliga i serviceetikett, vikten av att balansera näring och hälsa och strikta hygienprotokoll.
- Ett kulinariskt program i världsklass som utrustar dig med de tekniska färdigheter du behöver för att bli en Michelin-stjärnekock.
- Utbyten från främsta vegetariska kockar och restauranger.
- Utexaminerad med en:
- Swiss Grand Diploma in Vegetarian Culinary Arts
Galleri
Antagningar
Läroplan
Struktur
Lär dig de väsentliga praktiska aspekterna av vegetarisk matlagning och förstå utvecklingen av vegetarisk mat och påverkan av andra kostbehov genom en av våra specialiserade vegetariska kurser.
År 1 - Schweiziskt Grand Diploma i vegetarisk kulinarisk konst: Le Bouveret
Examen med ett schweiziskt Grand Diploma i vegetarisk kulinarisk konst
Termin 1:11 Veckor
- Grunderna för vegetarisk och växtbaserad matlagning
- Livsmedelssäkerhet och sanitet
- Introduktion till branscherfarenhet
- Franska eller tyska
Term 2:11 Veckor
- Vegetarisk och växtbaserad gourmetmat
- Smaka genom tiden: Historia och kultur av vegetariska rätter och växtbaserade dieter
- Introduktion till vegansk bakning och konditorivaror
- Näring, hälsa och specialdieter
- Affärskommunikation
- Franska eller tyska
Valfri praktik
- Schweiz eller över hela världen (4-6 månader) för schweiziska Grand Diploma spår
Term 3:11 Veckor
- Vegetariska kök i världen
- Vegan Dessert Creations
- Vegetariska kulinariska trender: Hela livsmedel, Hållbarhet, och vidare
- Kitchen Management och ledarskapsutbildning
- Franska eller tyska
Praktik
- Schweiz eller över hela världen (4-6 månader) för schweiziska Grand Diploma eller Bachelor's track
År 1 - Diplom i vegetarisk kulinarisk konst: Le Bouveret
Examen med examen i vegetarisk kulinarisk konst
Termin 1:11 Veckor
- Essentials av vegetarisk matlagning
- Väsentligheter i veganska bakverk och desserter
- Den vegetariska kockens verktygssats
Term 2:11 Veckor
- Gourmet Vegetarisk mat
- Vegan Dessert Creations
- Den professionella kocken
Valfri praktik
- Schweiz eller utomlands (4-6 månader) för schweiziska Grand Diploma