Gran Chef Diplom
Culinary Institute of Barcelona
Nyckelinformation
Campus läge
Barcelona, Spanien
språk
Engelsk, Spanska
Studieformat
På Campus
Varaktighet
24 månader
Takt
Heltid
Studieavgifter
EUR 35 658
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Aug 2024
Introduktion
Gran Chef Diplom
Varje skola kan lära dig att vara kock. Men här kommer du att lära dig att ta itu med den gastronomiska utmaningen under 2000-talet.
Den gastronomiska sektorn kräver alltmer kvalificerade yrkesverksamma, inte bara de som har behärskat matlagningstekniker utan också de med laterala färdigheter som ledarskap, beslutsfattande, kritiskt tänkande, medvetenhet om ansvar och hållbarhet, effektiv kommunikation, och en kreativ attityd. Kort sagt, människor som kan lösa problem och hitta möjligheter i gastronomins värld.
Våra studenter väljer kockkarriären av många skäl, om de börjar i sin kulinariska karriär, omskolning efter år i restaurangbranschen, eller byta yrken för att bli kock eller entreprenör. De kommer från hela världen för att genomgå en omvandling som gör att de kan sticka ut på marknaden.
Gran Chef-diplom erbjuder störande utbildning i den gastronomiska sektorn, utformad för att förbereda, utbilda och förvandla studenter till allroundkockar. Vår pedagogiska modell är centrerad kring kreativitet och innovation, två drivkrafter som hjälper oss att hålla oss före marknaden och hitta de bästa lösningarna.
Denna professionella kockträning kombinerar fyra inlärnings- och utvecklingsstadier för att förvandla dig till en 360° kock
- Träning för att bli kock med Haute Cuisine Chef Diploma
- Specialiserar sig som kock genom att välja från en av våra fyra forskarkurser: Integrativ hälsosam matlagning, Molekylär gastronomi, Professionell konditorikurs eller avancerade kulinariska tekniker.
- Fortsätt din utbildning med en sex månaders praktikplats vald för att passa varje elevs förmågor och preferenser.
- Få framsynthet, pragmatism, och ledningsförmåga på Executive Chef Diploma.
Två år av kulturell nedsänkning i staden Barcelona. Studera för att bli kock mitt i den internationella atmosfär som CIB är så känd för, vilket förvandlar dig och förbereder dig för att bli kock med en global vision om köket, näringslivet och som specialist inom din sektor.
Galleri
Idealiska studenter
För framtida kockar som vill förvandla den gastronomiska framtiden och sin egen
- Jag vill bli en professionell kock
För dig som vill börja sin akademiska resa och söka jobb med enastående konkurrensfördelar. - Jag vill förändra min bransch och mitt liv
För människor som vill ta sig ur sin komfortzon och uppnå sina personliga och professionella mål genom att bli kock. - Jag vill jobba i vilket kök som helst i världen
För människor som vill skaffa sig en holistisk och internationell vision som tillåter dem att möta utmaningar från vilket kök som helst i världen. - Jag vill ha en internationell kulinarisk träningsupplevelse
För personer med en bred syn på världen som vill ha en internationell erfarenhet och omfattande utbildning som motsvarar deras förväntningar. - Jag vill vara redo för 2000-talets utmaningar
För de människor som tror att den kulinariska världen har förändrats och att det inte längre räcker att veta hur man lagar mat för att anpassa sig till dessa förändringar. - Jag vill gå min egen väg
För entreprenöriella personer med kompetens att starta och leda sina egna projekt. - Jag vill bli en 360-graderskock
För dig som vill ha en helhetssyn på kök och företag och att specialisera sig inom ett kulinariskt område. - Jag vill starta ett kulinariskt företag
För dig som vill starta en gastronomisk verksamhet med ett unikt värdeerbjudande. - Jag vill äga en restaurang eller ett hotell
För dig som vill starta nya projekt relaterade till restauranger och restauranger. - Jag vill leda och styra
För personer som strävar efter att leda professionella kök med en konkurrensfördel på marknaden.
Antagningar
Läroplan
Ladda ner programmet här
Ranking
- En av de bästa skolorna att studera gastronomi (Chef's Pencil)
Programresultat
Bli en kock med en global vision
- Utbildar dig i att utveckla produkter och tjänster i din egen eller andra restaurangverksamhet.
- Lär dig nya färdigheter som kockar kräver under 2000-talet, för gastronomins nutid och framtid.
- Anta dig själv, andras och företags kulinariska ledarskap.
- Utveckla nya förmågor att skapa och förnya inom det kulinariska området och restaurangföretagsledning.
- Skaffa dig affärskunskap, språk och en vision för affärsutveckling och bli huvudpersonen i din egen framtid.
- Lär dig hur du hanterar ekonomi, prestationer och bokföring för ett effektivt kök och företag som är lönsamt och uppfyller dina och andras mål.
- Skapa, designa, implementera och övervaka kulinariska tjänster i vilken restaurang som helst i världen.
- Anpassa dig till en global kulinarisk kultur som låter dig tillämpa den i alla sammanhang i alla kök runt om i världen.
- Skaffa en global vision av köket inklusive tekniker, metoder och ansvar för att designa, föreslå och genomföra det framgångsrikt.
- Agera som en ledare som kan designa, hantera och ge komplexa och multidisciplinära team.
Studieavgift för programmet
Karriärmöjligheter
- Kocken
- Medägande i kulinariska industrin
- Chef för gastronomi inom livsmedelsproduktion och restaurangbranschen
- Utvecklingschef för nya projekt
- Gastronomisk konsult