Professionell bakverk och bakning kurs
Culinary Institute of Barcelona
Nyckelinformation
Campus läge
Barcelona, Spanien
språk
Engelsk, Spanska
Studieformat
På Campus
Varaktighet
3 månader
Takt
Deltid
Studieavgifter
EUR 8 250
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2024
Introduktion
Att bli konditor och konfektyrkock räcker inte
Vi utbildar nästa generation av 2000-talets proffs.
Världen av bakverk och desserter är trendig.
Trender i hälsosamma desserter, chokladindustrins " bönor till bar", respekt för produkten vid ursprung, kreativt konditori och den allt viktigare integrationen av desserter i fina middagsmenyer, är alla tecken som tyder på att konditorivaror, bakverk och chokladindustrin genomgår en omvandling i global skala.
Ta dina första steg in i konditorivärlden, främja din kocks utbildning eller få de grundläggande och praktiska principerna som gör att du kan gå in i efterrättsektionen, professionellt bakverk eller konfektyr, är några av anledningarna till att studenter från hela världen bestämmer sig för att studera den professionella bakverk- och bakkursen på. Culinary Institute of Barcelona
Vårt examensbevis i professionellt bakverk har utformats för att lära dig grunderna i söt matlagning och hjälpa dig att förstå vetenskapen bakom varje skapelse, inte genom att studera recept, utan genom att förstå formulering och konjugering för att kunna förnya och skapa saker som ingen någonsin har gjort tidigare.
Programmet har utformats som en utvecklande pedagogisk upplevelse, involverar utmaningar, praktiskt lärande och lärdomar från branschledare. Dag efter dag, vecka efter vecka, upptäcker eleverna råvaror, tillämpar tekniker de har lärt sig och förvandlar världen av krämer och fyllningar, piskade och berikade degar, mousses, svampkakor, grundläggande desserter, glass och sorbet, kex, bakverk och choklad.
Detta är mer än din genomsnittliga konditorivaror. Det är en intensiv 100% praktisk kurs i professionellt bakverk, som förbereder dig för att komma in på arbetsmarknaden på bara tre månader. Det är en pedagogisk upplevelse och personlig omvandling som en del av CIB: s internationella ekosystem i Barcelona, en av världens gastronomiska huvudstäder och det främsta valet för att studera bakverk och konfektyr i Spanien.
Med internationella ledare inom professionellt konfektyr och hantverkskonditori kräver detta examensbevis en hög prestanda och engagemang från studenter, inte bara när det gäller workshops och deras lärande, utan också när det gäller deras nedsänkning i konfektyrens framtid och för att utveckla de färdigheter och färdigheter som krävs av konditorer, konditorer och choklad under 2000-talet.
Galleri
Idealiska studenter
För proffs som vill sätta standarden för det söta köket på 2000-talet.
- Jag vill lära mig yrket
För dig som vill komma in i en värld av professionella konditorivaror och konfektyrer. - Jag vill vidareutbilda min kock
För dig som är kock och vill ha en solid grund inom konditorivaror. - Jag vill börja en karriär inom ett professionellt konditori
För personer med eller utan tidigare studier inom gastronomi. - Jag vill komplettera min yrkesutbildning
För att få en mer solid grund. - Jag vill starta ett företag i världen av bakverk och desserter
För företagare som vill implementera eller utöka sitt utbud av söta förslag.
Antagningar
Läroplan
230 timmar utformade för att göra varje dag av ditt lärande till en show
- 10+ professionella ledare inom sitt område
- 140+ klasser som går utöver kunskap
- 3 utmaningar vår bedömning är din största utmaning
- 3 studiebesök för att förstå hur det är att arbeta i ett professionellt konditori
- 130+ timmar att tillämpa, lära sig och skapa
- 3 workshops på mer än 30 timmar för att utmärka sig
Vi lär dig inte recept, det skulle vara att lära dig att kopiera.
Vi visar dig hur du använder formuleringen för att skapa nya gastronomiska förslag.
Ranking
- En av de bästa skolorna för att studera bakverk och gastronomi (Chef's Pencil)
Programresultat
Förbered dig på att dyka in i det söta köket för 2000-talet
- Att få global kunskap och behärska de grundläggande teknikerna för bakverk och chokladtillverkning.
- Att utveckla professionella färdigheter och självförtroende och skapa, förvandla och leda söta förslag genom praktik.
- Att upptäcka råvaror, deras fysik och kemi och formulera och omvandla dina tankar till dina egna skapelser.
- Att förstå formulering som en resurs för kreativitet och innovation inom konditorivaror och chokladtillverkning.
- Skapa din egen stil som gör att du kan designa din framtid i branschen och generera banbrytande förslag.
- Skapa nya möjligheter att komma in i den professionella världen, oavsett om det är i dessertstationen på en restaurang eller i ett center där du producerar och lämnar ingredienser som används i bakverk som glass, choklad eller konfektyr.
- Att få en ansvarsfull och internationell vision av världen av konditorivaror och chokladtillverkning.
- Att behärska de grundläggande teknikerna och omsätta dem i praktiken i yrkesvärlden.
Studieavgift för programmet
Karriärmöjligheter
- Konditorassistent på dessertstationer
- Konditorassistent
- Junior konditor
Din konkurrensfördel:
- Du kommer att ha utbildat dig för att arbeta som en del av ett team.
- Du kommer inte att vara ett proffs som följer recept. Istället kommer du att veta hur du formulerar dig med din kunskap om produkten, teknologierna och metoderna beroende på sammanhanget.
- Du kommer att ha utvecklat färdigheter som du inte kunde ha lärt dig på någon annan skola.
- Din styrka kommer att vara att kunna skapa aldrig tidigare skådade förslag.
- Du kommer att vara redo att ansluta dig till de högre nivåerna av den professionella konditori- och konditorivärlden.
- Du kommer att ha fått praktisk och global kunskap om 2000-talets bakverk och chokladtillverkning.
- Du måste sätta dig själv på prov i komplexa miljöer och utmaningar som de du kommer att möta i verkliga livet.