
Kurs in
Professionell bakverk och bakning kurs Culinary Institute of Barcelona

Introduktion
Att bli konditor och konfektyrkock räcker inte
Vi utbildar nästa generation av 2000-talets proffs.
Världen av bakverk och desserter är trendig.
Trender i hälsosamma desserter, chokladindustrins" bönor till bar", respekt för produkten vid ursprung, kreativt konditori och den allt viktigare integrationen av desserter i fina middagsmenyer, är alla tecken som tyder på att konditorivaror, bakverk och chokladindustrin genomgår en omvandling i global skala.
Ta dina första steg in i konditorivärlden, främja din kocks utbildning eller få de grundläggande och praktiska principerna som gör att du kan gå in i efterrättsektionen, professionellt bakverk eller konfektyr, är några av anledningarna till att studenter från hela världen bestämmer sig för att studera den professionella bakverk- och bakkursen på Culinary Institute of Barcelona.
Vårt examensbevis i professionellt bakverk har utformats för att lära dig grunderna i söt matlagning och hjälpa dig att förstå vetenskapen bakom varje skapelse, inte genom att studera recept, utan genom att förstå formulering och konjugering för att kunna förnya och skapa saker som ingen någonsin har gjort tidigare.
Programmet har utformats som en utvecklande pedagogisk upplevelse, involverar utmaningar, praktiskt lärande och lärdomar från branschledare. Dag efter dag, vecka efter vecka, upptäcker eleverna råvaror, tillämpar tekniker de har lärt sig och förvandlar världen av krämer och fyllningar, piskade och berikade degar, mousses, svampkakor, grundläggande desserter, glass och sorbet, kex, bakverk och choklad.
Detta är mer än din genomsnittliga konditorivaror. Det är en intensiv 100% praktisk kurs i professionellt bakverk, som förbereder dig för att komma in på arbetsmarknaden på bara tre månader. Det är en pedagogisk upplevelse och personlig omvandling som en del av CIB: s internationella ekosystem i Barcelona, en av världens gastronomiska huvudstäder och det främsta valet för att studera bakverk och konfektyr i Spanien.
Med internationella ledare inom professionellt konfektyr och hantverkskonditori kräver detta examensbevis en hög prestanda och engagemang från studenter, inte bara när det gäller workshops och deras lärande, utan också när det gäller deras nedsänkning i konfektyrens framtid och för att utveckla de färdigheter och färdigheter som krävs av konditorer, konditorer och choklad under 2000-talet.