We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Dar Loughat cross-cultural language center

Dar Loughat cross-cultural language center

Dar Loughat cross-cultural language center

Introduktion

Dar Loughat är ett professionellt språkcenter i Marocko som erbjuder intensiva kurser på alla nivåer av Modern Standard Arabic och Colloquial Maroccan Arabic hela året.


Dar Loughat grundades 2004 i hjärtat av staden Tetouan i norra Marocko och har snabbt etablerat ett starkt och väl respekterat rykte som ett tvärkulturellt centrum i arabvärlden. Vad som har hjälpt oss att ha en bra start har varit:/>


Vårt läge/>

Idealiskt beläget i centrum av Tetouan, som har förklarats som en världsarv av UNESCO, erbjuder vi våra studenter det bästa av Marocko. Medan du studerar arabiska i Tetouan kan eleverna njuta av stadens utmärkta stränder, dess ständigt gröna Rifberget och dess medeltida Medina.


Vår kvalitet/>

Medlem av utbildningsforumet utomlands har Dar Loughat konsekvent levererat den högsta kvaliteten på utbildningstjänster. På Dar Loughat drar studenterna av småklasser av mellan tre och åtta studenter och ett brett utbud av utflykter och sociala och kulturella aktiviteter som gör det möjligt för dem att få ut mesta möjliga av sin internationella erfarenhet.


Våra lärare/>

Våra språkkurser ges av entusiastiska, flerspråkiga, kvalificerade och erfarna lärare, uteslutande dedikerade till att undervisa arabiska till icke-modersmål.


Vår internationella atmosfär/>

Vi välkomnar en mycket mångsidig och internationell studentkår under hela året, vilket skapar en intressant, stimulerande och mycket mångkulturell lärmiljö.

72349_chart.png


Vårt sociala program/>

Genom olika immersions- och språkutbytesaktiviteter ger vi våra elever dagliga kontakter med marockanskt liv, så att de kan expandera sin ordförråd, förbättra deras talade språkprestanda och bättre förstå den lokala kulturen.

Platser

  • Tetouan

    Place Moulay Mehdi 8, Rue M'hammed Benaboud, 93000, Tetouan

    Frågor