Keystone logo
Darlington College Diplom i frisör för kvinnor
Darlington College

Diplom i frisör för kvinnor

Darlington, Storbritannien

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Request study format

Introduktion

Denna kurs ger dig en rad kreativa frisörkunskaper och kunskaper för att förbereda dig för en karriär inom frisörindustrin.

Om du inte har uppnått C- eller 4-betyg eller högre på engelska eller matematik måste du som en del av din kurs arbeta för detta som en del av ditt studieprogram. Om du redan har uppnått dessa betyg kommer du att slutföra ett självstudieprogram för företag. Du kommer att ges möjlighet att gå på arbetslivserfarenhet vid vissa tidpunkter under din kurs.

För att utveckla dina anställbarhetsmöjligheter kan du också få anrikningskurser. Detta kan fokusera på ytterligare kvalifikationer, industriell uppdatering och karriärförberedelse.

Du lär dig genom praktiska demonstrationer, praktik och teori samt genom e-lärande. Denna kurs gör det möjligt för dig att utveckla de nödvändiga interpersonella färdigheterna samt lämpliga "på jobbet" färdigheter. Du kommer att lära dig att använda uppdaterade resurser som passar din individuella inlärningsstil. Lektioner är i form av praktiska workshops, lektioner och handledning.

Om skolan

Frågor