Associate in Applied Science, Culinary Arts
Delaware County Community College
Nyckelinformation
Campus läge
Philadelphia, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
2 - 3 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
USD 25 083 / per year
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
May 2024
Introduktion
Culinary Arts-programmet förbereder eleverna för anställning i olika segment av livsmedelsservicebranschen i positioner som restaurangkock, bankettkock, souskock, kökschef, produktionskock, linjekock och förberedelsekock. Programmet innehåller akademiska kurser, kompetensutveckling i kökslabbkurser och praktisk praktikupplevelse.
Programutfall
Efter avslutad kurs ska studenten kunna:
- Visa kunskap och användning av matservice och kulinarisk terminologi;
- Visa förmågan att identifiera olika livsmedelsprodukter och deras vanliga användningsområden;
- Visa olika tillagningsmetoder och lämpliga presentationstekniker;
- Visa förmågan att korrekt använda och ta hand om professionell matserveringsutrustning och kulinariska verktyg;
- Producera livsmedel som uppfyller arbetsgivarnas standarder och uppfyller konsumenternas krav;
- Utställningsförmåga att producera olika etniska och regionala rätter;
- Visa förmågan att tillämpa principer för god näring i att producera livsmedel som uppfyller konsumenternas krav;
- Visa kunskap om säker och livsmedelshantering;
- Få livsmedelshanteringens sanitetscertifiering;
- Sök framgångsrik anställning i en mängd olika kommersiella och icke-kommersiella livsmedelsserviceaktiviteter;
- Visa accepterade metoder och förfaranden som krävs för planering, drift och registerföring såsom de tillämpas i en restaurang, catering eller matservice.
Kurskrav finns här . DCCC Culinary Arts "src =" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/54/54012_rsz_53879_dccc_culinary.jpg "alt =" DCCC Culinary Arts "/>
Delaware County Community College","author_url":"","source":""}" alt="145633_2579-20201118-104903-54013_53874_DCCC_STEM_Complex_south_facade_night_002.jpg" />
Förkunskapskrav
Bevis på gymnasietavläggande av examen
Stipendieinformation
Delaware County Community College utbildningsstiftelse delar ut cirka 300 000 dollar i stipendier per år. Varje stipendium har sina egna kriterier för behörighet som fastställts av givaren. Ansökningsperioden för stipendier varje år löper från mitten av februari till mitten av april. Mer information finns på www. DCCC Edu / stipendier .
Start datum
Varje termin.
- Hösttermin: Senast i augusti;
- Vårhelg: Tidig januari;
- Sommarferie: Senast maj
Programresultat
Efter att detta program har slutförts, studenter ska kunna:
- Visa kunskap om och användning av matservering och kulinarisk terminologi
- Uppvisa förmågan att identifiera olika livsmedelsprodukter och deras vanliga användningsområden
- Demonstrera olika tillagningsmetoder och lämpliga presentationstekniker
- Visa förmåga att korrekt använda och vårda professionell matserveringsutrustning och kulinariska redskap
- Producera livsmedel som uppfyller arbetsgivarnas standarder och uppfyller konsumenternas krav
- Uppvisar förmåga att producera olika etniska och regionala rätter
- Visa förmåga att tillämpa principer för god näring i att producera livsmedel som uppfyller konsumenternas krav
- Visa kunskap om säkra och livsmedelshanteringsmetoder
- Få livsmedelshanterares sanitetscertifiering
- Sök framgångsrik anställning i en mängd olika kommersiella och icke-kommersiella livsmedelsserviceverksamheter
- Visa accepterade metoder och rutiner som krävs för planering, drift, och journalföring som tillämpas i en restaurang, catering, eller matservering
Kurskrav finns nedan.
Galleri
Antagningar
Stipendier och finansiering
Delaware County Community CollegeEducational Foundation delar ut cirka 300 000 dollar i stipendier årligen. Varje stipendium har sina egna kriterier för behörighet som fastställts av givaren. Ansökningsperioden för stipendier löper varje år från mitten av februari till mitten av april.
Mer information finns på: