
Certifikat in
Certifikat III i kommersiell matlagning Durban International College

Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Denna kvalifikation speglar rollen som kommersiella kockar som använder ett brett utbud av välutvecklade färdigheter i matlagning och god kunskap om köksdrift för att laga mat och menyalternativ. Med diskretion och bedömning arbetar de med viss oberoende och under begränsad övervakning med hjälp av planer, policyer och förfaranden för att styra arbetsaktiviteter.
Denna kvalifikation ger en Pathway att arbeta som kommersiell kock på restauranger, hotell, klubbar, pubar, kaféer och kaféer.
Studenter måste fylla i 25 enheter för att uppnå denna kvalifikation. Inga yrkeslicenser, certifiering eller specifika lagkrav gäller för denna kvalifikation vid tidpunkten för publiceringen.
Om skolan
Frågor
Liknande kurser
Certifieringskurs för avancerad mat