Keystone logo
© (c) couloir 3 pour Ecole Lenôtre
Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Introduktion

139618_Imaconcept-Lenotre-Cafet3.jpg

Genom att grunda École Lenôtre 1971 svarade Gaston Lenôtre utbildningsbehoven hos både franska och utländska yrkesverksamma. Idag kommer mer än 3000 praktikanter, män och kvinnor från hela Frankrike och mer än 100 länder, att öka sin kunskap och kompetens inom excellenskulturen.
Varje år skapas nya utvecklingsnivåer för att bättre kunna uppfylla förväntningarna hos proffs inom livsmedelsindustrin.


139619_Imaconcept_Lenotre_Atelier_7_03_01_19_II.jpg


I nästan 20 år erbjuder Ecole Lenôtre program för långa vistelser som gör att du kan få en intensiv utbildning i fransk mat, bakverk och bageri:Konditor Diplom: 7 månaderMatlagningskockdiplom: 7 månaderBageri avancerade utbildningskurser: 13 veckorGrunderna i franska bakverk: 6 veckorGrunderna i det franska köket: 6 veckor

När du går med i dessa formationer får du chansen att vara omgiven av många yrkesverksamma som är från de bästa kockarna i världen.

Du lär dig och övar i ett klassrum med högst 12 studenter . På Ecole Lenôtre tror vi att arbeta i små grupper är det bästa sättet att få ut det mesta av våra kockar. Du kommer att öva på egen hand och även i grupper.

Vår yrkesskola i Rungis har 13 klassrum och mycket professionella besättningar. Vi arbetar med högkvalitativa leverantörer i både mat och professionellt material som du hittar också i de bästa kockens kök.

På Ecole Lenôtre tränar vi dig för att vara professionell och vi tror att vår kompetens kan göra att du blir en av morgondagens bästa kockar.

Kom och följ oss på vår Facebook-sida:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Eller på vår nya hemsida:

Ecole Lenôtre : Länk Ecole Lenôtre

Platser

  • Rungis

    9 rue de Villeneuve, 94150, Rungis

Frågor