Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Expertdiplom i franska konditorier
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Expertdiplom i franska konditorier

Yssingeaux, Frankrike

2 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 12 680 / per course *

På Campus

* nettopriser. Tidig fågelpris tillgängligt. Kontakta oss för mer information: [email protected]

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Detta mycket fokuserade tvåmånadersprogram är designat för konditorier som vill påskynda sin karriär och är inspirerad av kocken Alain Ducasses filosofi kring högkvalitativa produkter och en naturlig och hållbar strategi för konditorivaror.

Du kommer att spendera 90% av din tid i praktiska workshops, undervisade av Meilleurs Ouvriers de France och världsmästare inom konditorivaror. Du kommer att förvärva och behärska avancerade bakverkfärdigheter och -tekniker, samtidigt som du upptäcker moderna och ikoniska bakverk, naturliga och hälsosamma efterrätter, konstnärliga bakverk samt glass och sorbeter. Design- och fotograferingskurser, tillsammans med ett företagsbesök, ingår också i detta fullsatta program.

Varaktighet: 2 månader

Jobb och karriärmöjligheter:

  • Chef för konditor
  • Konditor / instruktör för konditor
  • Konditorproduktionschef
  • Entreprenör / konsult
  • Matförfattare och kritiker

Programstruktur:

  • Pastry Arts Advanced Techniques - 2 veckor
  • Ice Cream & Sorbets - 1 vecka
  • Viennoiserie - 1 vecka
  • Naturliga och hälsosamma efterrätter - 1 vecka
  • Choklad & konfektyr - 1 vecka
  • Konstnärliga mästerverk - 2 veckor

Startdatum: 1 mars 2021/31 maj 2021/05 juli 2021

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Associate of Science i bakning & bakverk
    • Oakland, Amerikas förenta stater
  • Certificate III in Baking
    • Darwin, Australien
  • Associate of Science i bakning och konditorivaror
    • Riverside, Amerikas förenta stater