Fransk choklad- och konfektyrkonstnöd
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Nyckelinformation
Campus läge
Yssingeaux, Frankrike
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
2 månader
Takt
Heltid
Studieavgifter
EUR 9 190 / per course *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* nettopriser.
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Detta program riktar sig mot entusiaster och entreprenörer och lyfter locket på färdigheter och tekniker som har gjort franska chokladare till avundsjuk i världen. Om du arbetar med kända kockar och experter kommer du att lära dig att använda de grundläggande teknikerna för att skapa choklad och konfektyr, samt få unik insikt i nya chokladrender och ingredienser.
Med tillämpad teori spridd över hela programmet, plus företagsbesök och sessioner dedikerade till design och fotografering, kommer programmet att utrusta dig med de färdigheter som krävs för att arbeta med choklad och cra ft ft olika produkter, inklusive chokladbaserade desserter, choklad och konfektyr.
Jobb och karriärmöjligheter:
- Entreprenör
- Chocolatier och konditor
- Choklad och konfektyr design
- Chokladproduktion
Varaktighet: 2 månader
Programstruktur:
- Grundläggande tekniker för choklad -3 veckor
- Konfekt - 2 veckor
- Chokladbaserad bakelse -1 vecka
- Konstnärliga mästerverk - 2 veckor
Förkunskapskrav:
Ingen tidigare examen eller erfarenhet krävs
18 år minimum
Franska A2
Nästa intag - Från 6 juli 2020 - 28 augusti 2020