
Kurs in
Fransk choklad- och konfektyrkonstnöd Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Stipendier
Introduktion
Detta program riktar sig mot entusiaster och entreprenörer och lyfter locket på färdigheter och tekniker som har gjort franska chokladare till avundsjuk i världen. Om du arbetar med kända kockar och experter kommer du att lära dig att använda de grundläggande teknikerna för att skapa choklad och konfektyr, samt få unik insikt i nya chokladrender och ingredienser.
Med tillämpad teori spridd över hela programmet, plus företagsbesök och sessioner dedikerade till design och fotografering, kommer programmet att utrusta dig med de färdigheter som krävs för att arbeta med choklad och cra ft ft olika produkter, inklusive chokladbaserade desserter, choklad och konfektyr.
Jobb och karriärmöjligheter:
- Entreprenör
- Chocolatier och konditor
- Choklad och konfektyr design
- Chokladproduktion
Varaktighet: 2 månader
Programstruktur:
- Grundläggande tekniker för choklad -3 veckor
- Konfekt - 2 veckor
- Chokladbaserad bakelse -1 vecka
- Konstnärliga mästerverk - 2 veckor
Förkunskapskrav:
Ingen tidigare examen eller erfarenhet krävs
18 år minimum
Franska A2
Nästa intag - Från 6 juli 2020 - 28 augusti 2020