Franska konditorivarer
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Nyckelinformation
Campus läge
Yssingeaux, Frankrike
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
2 månader
Takt
Heltid
Studieavgifter
EUR 10 770 / per course *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* nettopriser.
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
En kurs designad för dig som brinner för fransk konditorivaror och trendiga desserter. Guidad av experter kommer du att tas med på en söt resa för att upptäcka unika strukturer, smaker och tekniker, såväl som hemligheten med franska bakverk.
Med tillämpad teori spridd över hela programmet, plus en fältresa och sessioner dedikerade till design och fotografering, får du färdigheter att förbereda och visa upp dina bakverk.
Jobb- och karriärmöjligheter:
- Entreprenör
- Konditor
- Bakelsdesign
- Lab-produktion
- Matleverantör
Programstruktur:
Grundläggande tekniker för franska konditorier: 4 veckor
Bread & Viennoiserie: 1 vecka
Choklad & entré: 2 veckor
Restaurangdesserter: 1 vecka
Varaktighet: 2-månaders intensiv praktisk träning
datum:
6 juli 2020 - 28 augusti 2020/1 mars 2021 - 23 april 2021