
Kurs in
French Bakery Arts Essentials Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
I detta intensiva, praktiska program kommer du att lära dig av - och arbeta med - några av de bästa kockarna som är verksamma inom det franska bageriet.
Du kommer att förbereda vanliga, traditionella och speciella bröd, samtidigt som du har möjlighet att skapa surdej eller puff viennoiseries.
Med tillämpad teori spridd över hela programmet, plus företagsbesök och sessioner dedikerade till design och fotografering, kommer programmet att förse dig med en kunskap om bakning och bakverk som är en perfekt grund för din framtida karriär
Jobb och karriärmöjligheter:
- Entreprenör
- Bagare
- Bageri design
- Bageriproduktion
- Matleverantör
Programstruktur:
- French Bakery & Artistic Bakery - 3 veckor
- Franska Viennoiserie - 3 veckor
- Bageri Snacking - 1 vecka
- Konditoritekniker i bageri - 1 vecka
Varaktighet: 2 månader
Antagningskrav:
Ingen tidigare examen eller erfarenhet krävs
18 år minimum
Franska A2
Nästa intag - 25 maj 2021