Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie French Bakery Arts Essentials
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

French Bakery Arts Essentials

Yssingeaux, Frankrike

2 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 9 130 / per course *

På Campus

* nettopriser

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

I detta intensiva, praktiska program kommer du att lära dig av - och arbeta med - några av de bästa kockarna som är verksamma inom det franska bageriet.

Du kommer att förbereda vanliga, traditionella och speciella bröd, samtidigt som du har möjlighet att skapa surdej eller puff viennoiseries.

Med tillämpad teori spridd över hela programmet, plus företagsbesök och sessioner dedikerade till design och fotografering, kommer programmet att förse dig med en kunskap om bakning och bakverk som är en perfekt grund för din framtida karriär

Jobb och karriärmöjligheter:

  • Entreprenör
  • Bagare
  • Bageri design
  • Bageriproduktion
  • Matleverantör

Programstruktur:

  • French Bakery & Artistic Bakery - 3 veckor
  • Franska Viennoiserie - 3 veckor
  • Bageri Snacking - 1 vecka
  • Konditoritekniker i bageri - 1 vecka

Varaktighet: 2 månader

Antagningskrav:

Ingen tidigare examen eller erfarenhet krävs

18 år minimum

Franska A2

Nästa intag - 25 maj 2021

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Professionell bakverk och bakning kurs
    • Barcelona, Spanien
  • Associate of Applied Science in Baking and Conditor Arts
    • Lynnwood, Amerikas förenta stater
  • Baking and Pastry Arts
    • Barrie, Kanada