Komplett diplom i modern gastronomi
Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)
Nyckelinformation
Campus läge
Edinburgh, Storbritannien
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
38 Veckor
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Oavsett om du är en skolläkare, universitetsläkare, karriärväxlare eller professionell kock, kommer detta diplom att ge dig en fullständig och omfattande förståelse av klassiska och moderna matlagningstekniker inklusive bröd, konditorivaror, kött, fisk och grönsaksberedning och matlagning. Dessutom kommer de som tar vårt fullständiga examensbevis i modern gastronomi att lämna både gedigen förståelse och praktisk erfarenhet under våra närings- och växtbaserade mat- och hantverksmoderproduktionsmoduler - båda är de enda kurserna i sitt slag i Storbritannien.
Din tid på ESFW kommer att ta dig över 1200 timmar på heltidsstudier, varav den stora majoriteten är fullständigt praktisk men kommer också att inkludera besök på gårdar, fabriker, slaktare, bagare och grädde såväl som tid med lite av landets ledande kockar och näringsläkare förutom våra egna erfarna handledare.
Alla kurser kommer att innehålla vårt Chef's Essential Kit, all mat och undervisning samt chansen att dra nytta av arbetsplatser, CV-byggnadsverkstäder, branschspecifika nätverksmöjligheter och en utbildning från en skola som regelbundet röstas som en av de bästa i STORBRITANNIEN.
Vem är kursen lämplig för?
- Livsmedelsproffs
- Professionella kockar
- Blivande kockar
- Privata kockar
- Karriärväxlare
Färdigheter du kommer att lära dig på vårt kompletta diplom i modern gastronomi:
- En omfattande förståelse av alla aspekter av professionell matlagning (inklusive kött, fisk, grönsaker, soppor, lager, såser, garneringar, modern teknik och mycket mer)
- En omfattande förståelse av professionella konditorier (inklusive basiska och anrikade degar, grundläggande och avancerat bröd, choklad och sockerarbete, set och frysta desserter, såser, svampar, skiktade gateaux, klassiska desserter och mycket mer)
- En stiftelse inom närings- och växtbaserad mat (inklusive modern pläteringsteknik, matstyling, alternativa proteiner, matlagning med nötter och frön, näringsverkstäder, hälsosam snacking och mycket mer)
- En stiftelse inom hantverksproduktion av hantverk (inklusive mejeri, osttillverkning, charcuteri, sylt och konservering, jäsning, hantverk av bröd och mycket mer)
- En veckolång kurs i hur man startar ett livsmedelsföretag
- WSET nivå 2 vinstudier
- Gårdsbesök
- Gästkock demonstrationer
- Arbetsplatser
Varför välja oss?
- Den enda kursen av det slag i Europa
- Expertundervisning av erfarna kockar
- Etablerat och äldsta matlagningsskola i Storbritannien
- Små klassstorlekar
- Utbildning på arbetsplatsen
- Arbetsplatser
- Utmärkt karriärmöjligheter
Certifikat & kvalifikationer
Edinburgh School of Food & Wine är fullständigt ackrediterat av ICAS och utvärderas och granskas kontinuerligt för att säkerställa att vi når de standarder som de sätter.
Efter en framgångsrik avslutning kommer varje student att få:
- Komplett diplom i modern gastronomi
- Diplom i professionell matlagning
- Diplom i professionellt konditori
- Foundation in Nutrition & Plant-Based Food
- Foundation in Artisan Food Production
- Intyg om hur man startar ett livsmedelsföretag
- WSET Nivå 2
- REHIS Elementary Food Hygiene Certificate
Tidtabell
- Träning: Heltid | Måndag till fredag
- Öppettider: 30 timmar i veckan
- Tid: 10:00 - 16:00
- Varaktighet: 38 veckor
Finansiering tillgänglig