Keystone logo
European Bartender School

European Bartender School

European Bartender School

Introduktion

Sedan vi började 1999 har European Bartender School förvandlat 70 000 studenter till mycket skickliga bartendrar och släppt ut dem över hela världen. Som världens ledande bartenderskola är våra kurser de mest utvecklade i branschen och har designats av kända experter.

Men vi är mycket mer än bara en bartenderskola. EBS är en 360 ° -upplevelse utformad för att göra dig till den bästa bartendern och den person du kan vara.

Genom våra kurser får du oöverträffad utbildning, ett globalt erkänt certifikat, ett nätverk av livslånga vänner och chansen att resa världen. Dessutom stöds du före, under och efter din kurs, oavsett om det är att välja din destination eller hitta arbete runt om i världen.

Starta en karriär som kan ta dig var som helst. Gå med i European Bartender School .

Få en globalt erkänd bartending-kvalifikation

Vi är stolta över att vara världens största och mest prestigefyllda bartenderskola. Vi har utbildat fler människor än någon annan barskola och förvandlat 70 000 elever till kvalificerade yrkesverksamma. Ett EBS-certifikat erkänns och respekteras av barer, restauranger och klubbar över hela världen, så du får första valet av branschens bästa jobb efter examen. Och med den internationella bartenderkursen och den avancerade bartendekursen får du också livslång åtkomst till vår online-plattform EBS MatchStaff, som förbinder dig med topp arbetsgivare över hela världen.

Bartend dig runt om i världen

Med 25 skolor spridda över fem kontinenter är EBS byggt för resenärer och äventyrsökande. Genom oss får du uppleva en annan del av världen - eller om du håller dig lokal, en helt ny sida till din hemstad. Med våra kurser får du chansen att kryssa för på din hinklista. Resa världen? ✔️ Ändra karriärväg? ✔️ Gör en helt ny grupp vänner? ✔️ Vi vill att du ska känna att det är dags att sluta säga "en dag" och börja leva ditt bästa liv.

Dela oförglömliga upplevelser med nya vänner

Från din första dag kommer du att välkomnas till samhället med öppna armar. Och långt efter din kurs fortsätter du att vara en del av det och dra nytta av massor av karriär- och nätverksmöjligheter. Och genom att studera och leva med dina kurser kommer du snabbt att bilda starka vänskap som kommer att hålla livet ut.

Lev livet som en EBS-kandidatexamen

Upptäck nya platser

Oavsett om du vill bo det nere i Sydney, leva ut dina paradis-ö-fantasier i Phuket eller leva la dolce vita i Rom - vi har 25 destinationer för dig att upptäcka.

Frihet och flexibilitet

När du examen kan du njuta av stabiliteten i att veta att du kan hitta arbete, oavsett var du hamnar.

Gör fantastiska minnen

Möt en helt ny grupp människor och skapa vänskap och minnen som kommer att hålla livet ut.

Om oss

Etablerade 1999

Sedan 1999 har vi expanderat över hela världen och har öppnat över 28 bartenderskolor över fem kontinenter. Under de senaste 20 åren har över 70 000 personer tagit våra unika kurser, av vilka många har genomfört extraordinära saker.

Över 28 skolor över hela världen

Vi har skolor i 20 länder i Europa, Asien, Nordamerika, Australien och Afrika. Vi erbjuder dig städer, badorter och till och med ett skidort i Alperna.

Över 7000 personer deltar varje år i vår bartending-familj

Vi är den största bartenderskolan i världen vad gäller antalet elever vi utbildar och antalet skolor vi har över hela världen. Det är därför vårt certifikat är globalt erkänt och är något att vara stolt över.

Världens mest utvecklade bartenderprogram

Våra bartenderkurser är de mest avancerade i branschen och har designats av fem världsberömda bartenderexperter. Vi uppdaterar regelbundet våra kurser för att se till att vi alltid ger våra studenter de mest uppdaterade branschrutinerna.

Platser

 • Barcelona

  Passatge del Patriarca 6-1, 08002, Barcelona

 • Paris

  30 bis, Rue Girard Montreuil, France, 93 100, Paris

 • London

  Basement Unit Block B001/2 Tower Bridge Business Complex 100 Clements Road, SE16 4DG, London

 • Phuket

  Ban Kata Beach, 98/84-85 Beach Center Kata Rd., 83100, Phuket

 • New York

  327 Stagg Street, 2nd Floor Brooklyn, 11206, New York

 • Amsterdam

  Paasheuvelweg 34H BJ Amsterdam, 1105, Amsterdam

 • Cape Town

  40 Woodlands Road Woodstock 7915 Cape Town South Africa, , Cape Town

 • Stockholm

  Luntmakargatan 36, 111 37, Stockholm

 • Rome

  Via Crescenzo del Monte 36, 00153, Rome

 • Kos

  Lawrence Apartments Odos Riminiton, Lambi Kos 85300, Greece, , Kos

 • Sydney

  9 Wellington Street Chippendale NSW 2008, Sydney, , Sydney

Frågor