Keystone logo
Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Introduktion

Möt FASM

Den Faculdade Santa Marcelina - FASM, som en institution för högre utbildning, har sin grund i den högre utbildningen Lagstiftningen i Brasilien och som katolik i de officiella dokumenten i kyrkan på den universella nivån, särskilt i den apostoliska konstitutionen om universitet och katolska högskolor i den apostoliska konstitutionen påven Johannes Paulus II - Riktlinjer och standarder för katolska universitet och i dokumenten från International Institute of Sisters of Saint Marcellina, att utveckla sin kristna utbildningsverksamhet, socialt och kulturellt. Sedan 1929, dagen för dess grundande, har spelat sitt uppdrag, prioritera alternativ för ungdomar, öppen för behoven i dagens värld. Det erkändes av Federal dekret 2,708 / 34. Enligt gällande lagstiftning Faculdade Santa Marcelina är erkänd av yttrande nr 1043/80 och av ministerdekret nr 519 av 31 AUGUSTI 1981.

Den FASM inser sitt uppdrag som bildar kompetenta för utveckling av vetenskapliga, tekniska, konstnärliga, kulturella, politiska och sociala aktiviteter.

Utsikt

Den Marcelinas, i gemenskap med lekmän, syftar till att ge utbildning, kultur, hälsa och kvalitet omsorg i en anda av familjen, baserad på etiska värderingar, moral och kristna, efter de tecken i tiden.

Mission

Förändra samhället i evangeliets ljus, och vetenskap som ett verktyg och miljö, som erbjuder människan utbildning i sin helhet.

Principer

Tro på Jesus Kristus enligt Skrifterna Människans värdighet Lojalitet och lydnad till kyrkans läroämbete och församling Livet vittne Familj anda Fasthet och mjukhet Etik, sanning och öppenhet Håll utkik efter tecken i tiden Enhet i mångfald

Värden

Action och kontemplation Hängivenhet och engagemang Mottagning och omsorg Fraternal samexistens Samarbete och avskildhet Enkelhet och ödmjukhet Rättvisa och ärlighet Livet konsistens Glädje och entusiasm i tjänst Vetenskaplig och kulturell uppdatering Yrkeskompetens Hållbarhet: ekonomisk, social och miljömässig

Enheter

Den Faculdade Santa Marcelina har två enheter: rapphöns och Itaquera.

Rapphöns

I rapphöns, erbjuder kurser mode, musik, bildkonst, internationella relationer, Bachelor of Music och Bachelor i Visual Arts. En examen erbjuder mode och design kurser; Design tillbehör; Parfym kultur; Schlager: skapande, musikproduktion och prestanda; Undervisning / utbildning; Undervisning Practice; Skulptur och installation; MBA i strategi och globala risker och MBA i Business Strategic Management.

Itaquera

Sedan 1999 FASM även verksamt i östra zonen i São Paulo, i Itaquera. I denna enhet, är de medicinska kurser hålls; Administrering; Redovisning; Omvårdnad; Nutrition; Omvårdnad; Sjukgymnastik och medicinsk radiologi Technologist. I forskarskolan, erbjuds de Decisorial Comptroller kurser; Quality Management; Företagsledning; Ekonomiska och finansiella förvaltningsbolag; Omvårdnad intensivvård; Omvårdnad i neonatologi; Obstetrisk; Pediatric Nursing; Omvårdnad Tjänster förvaltningsenheter; Akut och Brådskande; Radiology; Datortomografi och magnetresonans; Strålning och hälsa.

Platser

Platser
  • Unidade Perdizes: Rua Dr. Emílio Ribas, 89 São Paulo | SP Unidade Itaquera: R.Cachoeira Utupanema, 40 São Paulo | SP, , São Paulo

  • Unidade Perdizes: Rua Dr. Emílio Ribas, 89 São Paulo | SP Unidade Itaquera: R.Cachoeira Utupanema, 40 São Paulo | SP, , São Paulo

Frågor