Keystone logo
Fanshawe College

Fanshawe College

Fanshawe College

Introduktion

Fanshawe College är ett stort, offentligt finansierat college i London, Ontario, Kanada - cirka två timmars bilresa från Toronto och Niagarafallen. Det finns 21 000 heltidsstudenter, inklusive mer än 7 500 internationella studenter från mer än 100 länder.

London, Ontario, Kanada

Staden London har en befolkning på cirka 400 000 och över 500 000 i storstadsområdet. Det är hemmet för både Fanshawe College och Western University. London har fantastisk konst, marknader, teatrar och nattliv. Den är känd som "Forest City" med över 200 parker och i en region omgiven av världens största sötvattensjöar. London har en internationell flygplats och kan även nås med bil, Greyhound-buss eller VIA-tåg. Den kanadensiska UNESCO-kommissionen utsåg London till UNESCOs musikstad.

Program

Fanshawe erbjuder mer än 200 akademiska program, allt från tvååriga diplom och treåriga avancerade diplom till forskarutbildningsprogram (ett år) och kandidatexamen (fyra år).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-student

EAP – Engelska för akademiska ändamål

För studenter som vill studera engelska först erbjuder Fanshawe ett EAP-program (engelska för akademiska ändamål). Det finns tio nivåer i EAP-programmet, som pågår i åtta veckor åt gången. Ett gratis övningstest är tillgängligt, så att eleverna kan uppskatta vilken nivå som är mest vettig.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads får jobb

Enligt de senaste resultaten från KPI-undersökningen (Key Performance Indicators) överstiger Fanshawes examenssysselsättningsgrad på 87,6 % det provinsiella genomsnittet med två procent. När de undersöktes sex månader efter examen rapporterar 80,2 % av Fanshawe-alumnerna att de är nöjda med sin högskoleutbildning – och 94,2 % av arbetsgivarna är nöjda med Fanshawe-utexaminerades kompetens och bidrag.

Extrafunktioner

Alla heltidsstudenter på London Oxford Street campus får ett heltidslångt LTC-busskort, medlemskap i Student Wellness Centre och hälso- och tandvårdsskydd genom Morcare. Det finns många klubbar och sportlag på Fanshawe – för spelare och för fans!

Campus funktioner

  Antagningar

  Ta en titt på våra antagningskrav här: href="https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

  Fanshawe bryr sig

  Fanshawe erbjuder ett Arrival Services-paket som heter Fanshawe Cares för alla nya internationella studenter. Fanshawe Cares inkluderar:

  • Flygplatshälsningstjänst som drivs av studentambassadörer;
  • Transporttransfer från Pearson Airport i Toronto till London, Ontario;
  • Två nätters boende tillhandahålls (om det behövs);
  • Hjälp med att hitta bostad och öppna bankkonto (vid behov).

  Som en del av Fanshawe Cares-programmet är International Center värd för en välkomstsession varje termin för att bekanta dig med College och dess tjänster samt för att koppla dig till andra internationella studenter.

  Stipendier och finansiering

  English Language Requirements

  Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

  Platser

  • London

   London Campus 1001 Fanshawe College Blvd. London, ON N5Y 5R6 Canada, , London

  • Simcoe

   Simcoe/Norfolk Regional Campus 634 Ireland Road Simcoe, ON N3Y 4K8 Canada, , Simcoe

   • Woodstock

    Woodstock/Oxford Regional Campus 369 Finkle Street Woodstock, ON N4V 1A3 Canada, , Woodstock

    • Clinton

     169 Beech Street, N0M 1L0, Clinton

     • Kincardine

      Kincardine, Kanada

      • Saint Thomas

       Saint Thomas, Kanada

       • Toronto

        Bay Street,655, M5G 2K4, Toronto

        • London

         1001 Fanshawe College Boulevard, N5Y 5R6, London

        Frågor