Keystone logo
© Frank Scarito, FAMK
Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Introduktion

Film Academy Milton Keynes är den ledande leverantören av filmskapande utbildning och praktisk utbildning i Milton Keynes och Buckinghamshire. Kliv in i drömmarnas värld, där berättelser får liv och passionen står i centrum. Filmakademin Milton Keynes inbjuder dig att ge dig ut på en filmresa utan dess like. Upptäck ditt kreativa geni: Oavsett om du är en blivande, skådespelare, manusförfattare, klippare eller filmfotograf, är vår akademi din kreativa arbetsyta. Med vägledning från branschfolk kan du låsa upp din potential och visa din konstnärliga vision på skärmen.

Lär av de bästa: Vår fakultet består av prisbelönta regissörer, erfarna skådespelare och kända manusförfattare som delar med sig av sin expertis och insiderkunskap, vilket säkerställer att du får en utbildning som är oöverträffad. Praktisk erfarenhet: På FAMK möter teori praktik. Dyk in i verkliga projekt, samarbeta med andra studenter och få praktisk erfarenhet som tar dig på vägen till en framgångsrik karriär inom filmbranschen. Forge Global Connections: Vår akademi är en smältdegel av talanger från hela världen. Bygg ett nätverk av livslånga kontakter med likasinnade kreativa och öppna dörrar till internationella möjligheter. Karriäravancemang: Med vår branschfokuserade läroplan tar du examen redo att göra ditt avtryck i den konkurrensutsatta världen av film och underhållning.

Vårt dedikerade karriärserviceteam guidar dig mot möjligheter som passar dina ambitioner. Din resa börjar här: Oavsett om du drömmer om att pryda duken eller forma berättelser bakom kulisserna, är Film Academy MK där din resa börjar. Häng med oss och låt oss tillsammans skapa berättelser som inspirerar, provocerar och fängslar världen. Registrera dig idag: Din biljett till en filmisk framtid väntar. Missa inte din kö! Registrera dig nu och förvandla din passion för film till ett livslångt äventyr.

Platser

  • Bletchley

    South Central Institute of Technology, Sherwood Dr, Bletchley, MK3 6DR, MK3 6DR, Bletchley

    Frågor