Keystone logo
French University In Egypt

French University In Egypt

French University In Egypt

Introduktion

UFE syftar till att ge studenterna den bästa franska utbildningen till Egypten. Med en riktig multikulturell upplevelse planerar universitetet att vårda nästa generation av sökare och extraordinära visionärer inom olika områden. Ett decennium sedan invigningen syftar universitetet till att aktivt bidra till utvecklingen av utbildningsstandarder i Egypten. UFE är en bro mellan Europa, Mellanöstern och Afrika i Kairo.

Université Française d'Égypte (UFE) grundades 2002 och är en högre utbildningsinstitution under dubbel övervakning av egyptiska och franska ministerier för högre utbildning. UFE erbjuder ett löfte till den nya generationen sökvägar. Ett löfte om att få enastående högkvalitativa utbildningsprogram, en solid integration på arbetsmarknaden och ett engagemang för att säkra din professionella framtid. Kärnan i fransk högre utbildning i Egypten, UFE ger en mångkulturell upplevelse eftersom den erbjuder ett antal grader från hyllade franska universitet, ackrediterat av Frankrikes departement för högre utbildning, forskning och innovation.

En tvärvetenskaplig anläggning, universitetets discipliner inkluderar ingenjörsvetenskap, datavetenskap och artificiell intelligens, förvaltning, samhällsvetenskap, arkitektur och tillämpade språk. Kurser undervisas på franska och engelska i en arabisktalande miljö.

Våra akademiska mål stöds av ett brett spektrum av strategiska partnerskap med Frankrikes finaste utbildningsorganisationer. Deras expertis förmedlas till våra studenter genom en mängd olika kurser och program. Dessa partners inkluderar Université Paris I Panthéon-Sorbonne, Université Sorbonne Nouvelle, Université de Nantes, Université de Haute Alsace och INSA i Strasbourg, alla listade på den internationella rankningen.

Platser

  • El Shorouk City

    El Shorouk City, Egypten

    Frågor