
Graduate Certificate in Food and Nutrition Management (FDNM)
VARAKTIGHET
1 Years
SPRÅK
Engelsk
TEMPO
Heltid, Deltid
ANSÖKNINGSTIDEN
Sista ansökningsdag för begäran
TIDIGASTE STARTDATUM
Mar 2025
STUDIEAVGIFTER
CAD 9 656 / per semester *
STUDIEFORMAT
Blandad
* *internationell höstterminsavgift / internationell vinter- och sommarterminsavgift: 9 391 $ och 9 128 $ | inhemsk höstterminsavgift: 2 443 $/ inhemsk vinter- och sommarterminsavgift: 2 398 $ och 2 352 $
Introduktion
Ta din kulinariska eller fitnesskarriär till nästa nivå. Två fältplaceringar. Stora arbetsmöjligheter inom många områden.
Studenter förbereder sig för att leda en matserviceavdelning samtidigt som de följer professionella standarder, kvalitetsledningsprogram, näringsmässiga och hälsosamma levnadsprinciper samt marknadsförings- och reklamaktiviteter. Eleverna lär sig att använda ett antal mer komplexa funktioner som stödjer organisatorisk effektivitet, inklusive stöd för utformningen av personalplan för mat och näring, finansiell analys och kontroll, och samarbeta i utarbetandet av en organisations affärsplan eller klientvårdsplan. Programkompetenser tillämpas på bedömning, analys och problemlösning med avseende på näringsbehov och diagnoser.
Fördelar med att studera på deltid:
- Anmäl dig kurs för kurs, betala allt eftersom!
- FLER val. Vi lägger alltid till mer flexibla leveransprogram och kurser.
Ackreditering
- Canadian Society of Nutrition Management
- Food and Nutrition Management-programmet vid Georgian College är ackrediterat av Canadian Society of Nutrition Managers (CSNM).
Galleri
Antagningar
Stipendier och finansiering
Postsecondary education is an investment in your future. We know many students find it tough to make ends meet, which is why we offer so many options to help you pay your way to graduation.
Georgian offers awards, scholarships, and bursaries to students of all walks of life — domestic, international, and Indigenous, full-time and part-time, first years, upcoming graduates, and everyone in between. You can afford this!
Läroplan
Semester 1
- FDNM 1000 Human Resource Management
- FDNM 1001 Ekonomi och redovisning
- FDNM 1003 Sjukdom och funktionshinder
- FDNM 1004 Professional Issues in Food and Nutrition Management
- FDNM 1005 Kvalitetsledning - Sanitet
- TREC 1014 Biologiska vetenskaper i terapeutisk rekreation
Semester 2
- FDNM 1006 Klinisk Nutrition
- FDNM 1007 Livsmedelsmodifiering
- FDNM 1009 Essentials of Basic Food Service Management Principles
Fältplacering
- FDNM 1014 Fältplacering 1
Semester 3
- FDNM 1008 avancerad klinisk analys
- FDNM 1010 Food Service Management - Avancerat
- FDNM 1011 Food and Nutrition Management - Facility Design
Fältplacering
FDNM 1015 Fältplacering 2
Studieavgift för programmet
Karriärmöjligheter
Graduates are capable of managing various areas of nutritional care, food preparation, and food service. Successful graduates may choose to follow career paths in health care, retirement homes, long-term care facilities, fitness and wellness facilities, educational institutions, camps, daycare facilities, and community or commercial settings.