Keystone logo

Granville Business College

A logo

Introduktion

Djur delar en speciell plats i människors liv genom att ge glädje åt familjer och individer i alla åldrar. Med husdjursägande på en högsta tid, så är också kraven för att hålla dessa djur glada, friska och säkra. På Granville College delar vi med oss av den passionen, varför vi erbjuder vårt diplomprogram för veterinärtekniker som öppnar dörren till en givande karriär inom djurhälsovård.

Granville College är specialiserat på Diploma-program för djurhälsovård - och har i över 27 år. Det är här du blir en del av ett stödjande samhälle av likasinnade individer, alla passionerade för djurens hälsa och välbefinnande.

Få den praktiska, praktiska erfarenheten du behöver för att börja en givande karriär på så lite som 6 månader på Granvilles ljusa, glada skola, lättillgänglig med transit i hjärtat av centrala Vancouver, BC. Vårt omfattande diplomprogram förbereder dig för meningsfull anställning för att börja den nya karriären du har varit upphetsad över. Granville-akademiker är kända för sina tekniska färdigheter och överlägsna förmågor, så de är efterfrågade hos lokala arbetsgivare.

Vårt examensprogram ger dig deltagarutbildning, personlig uppmärksamhet från våra branscherfarna instruktörer och en 3-veckors praktik. Du kommer att arbeta direkt med djur och få verklig erfarenhet samtidigt som du visar dina förmågor och skapar kontakter med potentiella arbetsgivare.

Platser

  • Dunsmuir Street,885, V6C 1N5, Vancouver

Frågor