Keystone logo
Hadassah Academic College

Hadassah Academic College

Hadassah Academic College

Introduktion

Hadassah Academic College Jerusalem (HAC) är en tvärvetenskaplig institution som har en mångsidig studentkår från alla samhällsskikt och religioner, såväl som en växande internationell studentpopulation från hela världen. Som en unik akademisk högskola i hjärtat av Jerusalem, är vi fast beslutna att skapa lika möjligheter för alla våra studenter, samtidigt som vi uppmuntrar respekt för mångfald. Detta inkluderar en betoning på ömsesidig förståelse mellan studenter och deras lokala samhälle.

Vår akademiska modell fokuserar på att utbilda nya generationer av kvalificerade yrkesverksamma samtidigt som vi betonar spetskompetens och innovation inom undervisning, exakta vetenskaper och vetenskapliga sysselsättningar. Vi erbjuder ett brett utbud av grund- och forskarutbildningsprogram på vårt lokala språk, såväl som ett växande antal engelska och internationella program inklusive individuella kurser och examina. Dessa internationella program inkluderar en mängd olika workshops, akademiska och tekniska kurser. Utöver de som undervisas av vår interna fakultet tar vi regelbundet emot internationella experter inom sina områden som gästföreläsare i nämnda kurser. Dessutom samarbetar vi med ett antal internationella lärosäten om gemensamma kurser med fakultets- och studentutbytesprogram.

Vårt college är öppet för registrering i år och erbjuder två hybridprogram eller helt online internationella program:

 • En fullständig magisterexamen (hybridprogram – online med en årlig 10-dagars förkortad klinisk period): Masters of Optometry and Vision Sciences, M.Optom*
 • En individuell kurs (helt online): Digital bildbehandling och bevarandet av materiellt kulturarv

*Denna examen tillåter studenter med relevant kandidatexamen och licensiering att ta individuella kurser från sin läroplan utan att registrera sig för hela examen. Vi inbjuder dig att utforska våra internationella program och ser fram emot att höra från dig!

Campus funktioner

  Ranking

  Hadassah Academic College har rankats i Israel, den europeiska kontinenten och världen i stort i olika kategorier.

  Land Ranking

  Denna typ av rankning fokuserar på hur institutet utmärker sig i olika akademiska prestationer. Hadassah Academic College är nummer 28 i landet Israel, Europa.

  Effektranking

  Denna typ av rankning är organiserad utifrån hur institutet har fått genomslag i Israel. Dessa effekter fokuserar på social, ekonomisk och politisk presentation runt om i samhället. Hadassah Academic College är rankad som nummer 15707 i världen för den inverkan den ger.

  Öppenhet Ranking

  Hadassah Academic College är rankad som nummer 6049 i sin öppna verksamhet. Den här kategorin fokuserar på hur Hadassah Academic College genomför sin akademiska process och affärer öppet i Israel för världen.

  Excellence Ranking

  Hadassah Academic College är rankad som nummer 4370 på hur det utmärker sig inom olika områden. Detta inkluderar akademiska prestationer, citat, referenser och mer.

  Platser

  • Jerusalem

   37 Hanevi'im St., Jerusalem, Israel., 9101001, Jerusalem

  Program

  Frågor