Keystone logo
Hong Kong Design Institute

Hong Kong Design Institute

Hong Kong Design Institute

Introduktion

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) är en ledande designinstitution inom VTC -gruppen. Det ger högkvalitativ utbildning för att odla kunskap och professionalism och vårda nya talanger som ligger till grund för de kreativa industrier i Hong Kong.

Med mångårig erfarenhet av designutbildning HKDI styrkorna hos dess designavdelningar - Arkitektur, Interiör och Produktdesign, Kommunikationsdesign, Digitala medier och Mode och Bilddesign - för att tillhandahålla över 20 designprogram. Mycket flexibel inom artikulation och avancerad utbildning, HKDI erbjuder studenter en treårig högskoleexamen Pathway från ett högre diplom till ett års kandidatexamen som erbjuds av välrenommerade universitet i Storbritannien.

HKDI antar en "tänk-och-gör" strategi genom sin samtida läroplan och aktiva samarbeten med lokala och internationella akademiska och industriella partners. Studenter ges möjligheter att skaffa sig praktisk erfarenhet och delta i globala utbytesprogram för att utöka sina horisonter samtidigt som deras kreativa tänkande och sociala känslighet förbättras.

En dynamisk inlärningsmiljö

HKDI inleddes läsåret 2010/11 på sitt prisbelönta nya campus i Tiu Keng Leng. Campus är dedikerad till att tillhandahålla den mest dynamiska lärmiljön för kvalitetsdesignutbildning.

Kvalitetsprogram och studentstöd

Vår läroplan är utformad med input från branschledare för att säkerställa dess relevans och lyhördhet för branschens utveckling. HKDI program kvalitetssäkras av Hongkongs råd för ackreditering av akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer.

Våra studenter och alumner får råd om karriärutveckling och support. Genom artikuleringsarrangemang med kända utomeuropeiska universitet kan HKDI Högre examensexamina genomföra topputbildningskurser lokalt och uppnå examen inom ett eller två år.

Kreativitet i aktion

De HKDI omfattande designprogrammen inkluderar aktiviteter för att vårda ditt kreativa tänkande och beslutsfattande, kulturella känslighet och globala perspektiv. HKDI är baserad på en ”tänk-och-gör” metod som gör att du kan utveckla din passion för design samtidigt som du förmedlar de färdigheter och kunskaper som behövs för att lyckas.

Ett värdefullt val till framgång

Design kan erbjuda dig en givande och tillfredsställande karriär. Vi ser fram emot att få dig som medlem i HKDI familjen.

Platser

Platser
  • Hong Kong

    Hong Kong Design Institute 3 King Ling Road, Tseung Kwan O, New Territories, , Hong Kong

    Frågor