Keystone logo
Hong Kong Institute of Vocational Education

Hong Kong Institute of Vocational Education

Hong Kong Institute of Vocational Education

Introduktion

Som medlem i VTC -gruppen är Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) den ledande leverantören av yrkesutbildning och yrkesutbildning i Hongkong, som är engagerad i att vårda yrkesverksamma som värderas av branscher. IVE har utvecklats i takt med Hongkongs ekonomiska utveckling och byggt upp en kompetent och innovativ arbetskraft som behövs i en kunskapsekonomi.

Utmärkta faciliteter

För att berika IVE -elevernas inlärningsupplevelse, har industristandardanläggningar inrättats för att simulera arbetsmiljön. Våra laboratorier och centra uppgraderas regelbundet för att hålla sig uppdaterade med de senaste branschtrenderna.

Undervisning i excellens

Vårt högkvalificerade lärarteam har gedigen branscherfarenhet. Med vårt unika "Tänk och gör" -metod ger våra lärare balanserad akademisk kunskap och praktisk kunskap som krävs på den verkliga arbetsplatsen som är avgörande för professionell framgång.

Med genomförandet av personalutvecklingsprogram håller lärarpersonalen pulsen på branschutvecklingen. Eleverna kan lära sig av sina lärare den mest uppdaterade kunskapen och utrustas med kompetenser för deras framtida utveckling.

Starkt branschnätverk

IVE strävar efter att skapa ett långsiktigt branschpartnerskap till stöd för vår kursplanering och läroplaners utformning. Branschstöd har också formen av interaktiva lärandeaktiviteter, möjligheter till branschanslutning och placeringar.

Lovande framtid

Våra studenter får konsekvent många utmärkelser och stipendier, vittnesbörd om deras akademiska skicklighet och enastående prestationer. Över 300 stipendier tillhandahålls av företag, yrkesorgan och entusiaster.

Campus funktioner

Studenter som går in i ett IVE-program kommer att upptäcka ett berikande och roligt studieliv. Våra 9 IVE-campus skapar en interaktiv inlärningsmiljö för studenter att kultivera en passion för lärande och utveckla sina intressen och talanger genom olika idrotts- och kulturaktiviteter.

IVE: s campus över hela territoriet är fullt utrustade med viktiga toppmoderna anläggningar för att förbereda studenter för ett väl avrundat campusliv. Varje campus var specialbyggt med specialiserade faciliteter för studenter med olika discipliner för att få kunskap och praktiska färdigheter inom sina valda områden.

    Platser

    • Hong Kong

      VTC International Development Office 14/F, VTC Tower, 27 Wood Road, Wan Chai, , Hong Kong

      Frågor