AAS i kulinarisk konst
Hudson County Community College
Nyckelinformation
Välj plats
Campus läge
Jersey City, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
2 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
USD 149 / per credit *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* per kredit för invånare; 298,00 USD per kredit för utlänningar; 440,00 USD per kredit för internationell eller utomlands
Introduktion
Detta examensprogram ger omfattande tvåårig utbildning i kulinarisk konst, som förbereder studenterna för nybörjade restaurang- och matservicepositioner som kockar, stationskockar, sous-kockar, bagare och restaurangchefer. Obligatoriska kurser introducerar studenter till alla aspekter av livsmedelsservice, inklusive matberedning, näring, inköpsprocedurer, menyplanering, utrustning och bordsservering. 600-timmarsutbildningen utbildar studenter i fina restauranger och hotell. HCCC: s institut för kulinarisk konst, öppnat 2005, är utrustat med en elegant matsal, moderna instruktionskök och klassrum.
Freddie äktenskap / Unsplash
Kulinariska konst AAS Allmänna utbildningskrav
- ENG-101 College Composition I
- ENG-102 College Composition II eller ENG-103 Technical Report Writing
- CSC-100 Introduktion till datorer och datorer
- 2 kurser i samhällsvetenskapliga och / eller humanistiska val
- SV-112 Tal
- HUM-128 Mat och kultur
Kulinarisk konst AAS Större krav
- CSS-100 framgång för högskolestudenter
- CAI-114 Bordsservice I
- CAI-115 Matrening & kulinariska principer
- CAI-117 Produktion köksfärdigheter I
- CAI-118 Pantry and Breakfast Cookery
- CAI-119 Bakeshop I
- CAI-121 Produktidentifiering och inköp
- CAI-127 Produktion köksfärdigheter II
- CAI-128 Introduktion till Garde Manger
- CAI-129 Bakeshop II
- CAI-214 Avancerad bordstjänst III
- CAI-125 Praktik I
- CAI-217 Advanced Kitchen - Internationellt
- CAI-218 Mellanliggande Garde Manger
- CAI-224 Avancerad bordstjänst IV
- CAI-225 Externship III
- CAI-227 Advanced Kitchen-Classical
- CAI-228 Advanced Garde Manger
Ta CAI-210 CAI-223 eller BIO-201;
- CAI-210 Meny- och anläggningsdesign
- CAI-223 Kontroll av livsmedel, drycker och arbetskrafter
- BIO-201 Praktisk näring