Keystone logo
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF Bakverk och bakverksteknik
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Bakverk och bakverksteknik

Turin, Italien

1 Days

Engelsk, Italienska

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 1 300 / per course *

På Campus

* 4-dagars kurs

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

DE MODERNA TEKNIKERNA SOM ANVÄNDS FÖR BAKERIER OCH FODRESEKTORER

Kursen riktar sig till proffs av kulinariska industrin, italienare och utlänningar, som vill fördjupa sin kunskap om specifika ämnen eller förbättra sina kunskaper om de moderna teknikerna som tillämpas på bakverk och bakverk .

Programmet för denna kurs innehåller ämnen som förberedelse av Panettone och Colomba, modernt kreativt bakverk, gourmetpizza och glutenfri mat (bröd, breadsticks, desserter och glutenfri hemgjord färsk och fylld pasta).

Kursen har en löptid på 4 dagar och den har skapats speciellt för yrkesverksamma som inte kan vara borta från jobbet under lång tid. Programmets flexibilitet gör det möjligt att köpa enkeldagar på kursen baserat på föredragna ämnen.

Kursen hålls på italienska av våra lärare, som kommer att stödjas av engelsktalande tolkar .

VARAKTIGHET

  • 4 dagar teoretiska och praktiska lektioner, från måndag till torsdag vid skolans huvudkontor

Eller:

  • enskilda dagar av lektioner utvalda från programmet

CERTIFIKAT

  • ICIF certifikat efter avslutad kurs

PROGRAM

Alla lektioner hålls av erkända experter inom sektorn

måndag

  • Bröd, breadsticks och glutenfria sötsaker

  • Glutenfri, fräsch och fylld pasta

tisdag

  • Gourmet pizza (matlagning demo)

onsdag

  • Panettone, Colomba och kandad frukt

  • Nya tekniker som tillämpas på modernt kreativt bakverk

torsdag

  • Panettone, Colomba och kandad frukt

  • Nya tekniker som tillämpas på modernt kreativt bakverk

AVGIFT

  • 4-dagars kurs: 1.300,00 €

  • Enstaka dagar på kursen: 350,00 € (ingår lunch i skolmatsalen)

Avgiften för hela kursen omfattar:

  • 4 nätter boende på ICIF i små 2 sovrum lägenheter med enkel, dubbel eller trippelrum och ett badrum

  • Incheckning på söndag eftermiddag och utcheckning på fredag ​​morgon

  • Välkomstmiddag vid ankomst på söndagen på ICIF Training Restaurant "La Barbera" i slottet Costigliole d'Asti

  • Frukost från måndag till fredag

  • Måltider (lunch och middag) i skolmatsalen från måndag till torsdag

  • En komplett kocksuniform med institutets logotyp: jacka, byxa, förkläde och pappershatt

  • Stöd till ansökan om studentvisum (om det behövs)

YTTERLIGARE TJÄNSTER

  • Gruppbussöverföring från Milano Malpensa flygplats till Costigliole d'Asti, pris: € 50

  • Hjälp vid inköp och aktivering av ett nytt simkort

  • Bistånd och organisation av mat och vin turer och extracurricular aktiviteter

  • Bistånd och organisation av överföringar till livsmedelssektorns evenemang och mässor

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Associate of Science i bakning & bakverk
    • Oakland, Amerikas förenta stater
  • Professionell bakverk och bakning kurs
    • Barcelona, Spanien
  • Professionellt konditori och konditorivaror
    • Sisak, Kroatien