We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Imperia Institute of Technology

Imperia Institute of Technology

Imperia Institute of Technology

Introduktion

Verkställande direktör / Principals välkomstmeddelande

Välkommen till Imperia Institute of Technology och grattis till att göra rätt val att gå med oss. IMPERIA utmärker sig som en specialistinstitution som ständigt efterfrågas av byggandet

Malaysia, ett av de få i världen, driver framåt för att bli en industrialiserad nation. Utan tvekan är den byggda miljö- och fastighetsutvecklingsindustrin instrumental som drivkrafterna för att bidra till att realisera denna aspiration. Vad vårt land behöver är en arbetskraft som är väl förberedd i den moderna bygg- och fastighetsmiljön och akademiker som är väl erfarna och utsatta för att bidra effektivt.

IMPERIA har åtagit sig att behålla vår ställning som den föredragna institutionen med en befordrande miljö för personlig tillväxt och utveckling av karriärberättigade akademiker. Kurser som idag har genomförts har genomgått omfattande undersökningar för att bestämma dess relevans för industrins behov. Exponeringen från partneruniversiteter och inbjudna högtalare, liksom Studie Tour ombord, kommer att omvandla studenter till globala studenter som är kompetenta att vara i nivå med internationella motsvarigheter.

Bortsett från dessa är vi stolta över de ansträngningar vi har för att förbereda dig för att vara en karriärklar kandidate från början. Det arbetsbaserade lärandet som du hört om, ARIEL (Academic, Reinforced, Industry, Exposure and Learning), VALUE (Value Added Life Useful and Education) och SCOPE (Short Course for Professional Enhancement) implementeras också hos IMPERIA. Kommittéer bildades och bemyndigades att skapa och organisera engagemang som skulle formas och utveckla byggmiljöprofessorer på IMPERIA. Deras verksamhet kommer att fokusera på att ge exponering mot den verkliga arbetsvärlden och utveckla dina färdigheter för att möta deras förväntningar.

Vid IMPERIA kommer eleverna att gå igenom ett balanserat liv och är inte bara begränsade till aktiviteter inom klassrummet bara. Extra eller co-curricular aktiviteter kompletterar den kurrikulära verksamheten i college erfarenhet. Studentrepresentationskommittén (SRC) tillhandahöll andra utomhusaktiviteter för studenter. SRC främjar samkursmöjligheter och uppmuntrar studenter att delta i alla aspekter av campuslivet. Utbildningen och extracurricular aktiviteterna fungerar tillsammans för att ge studenternas totala erfarenhet. Det är viktigt att det finns en hälsosam balans i en studerandes pedagogiska liv. Vi försöker också skapa socialt ansvar genom dessa aktiviteter och uppmuntra till fördelaktig och ändamålsenlig samhällstjänst.

Därför måste jag än en gång säga grattis till att göra rätt val och välkommen till Imperia Institute of Technology .

Ms ROZILAH TALIB

(MSC Construction Contract Management (UTM)
BSc (Hons) Kvantitetskontroll (UTM)
(Registrerad Graduate QS (MP03738) BQSM Graduate Member (G11239) av Royal Institution of Surveyors Malaysia,
(RISM)

HUVUDSTYRANDE / PRINCIPAL

Platser

  • Putrajaya

    Menara Summit, Usj 1, 47600 Subang Jaya, , Putrajaya

Frågor