Keystone logo
INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola Olivodling och elteknik
INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

Olivodling och elteknik

Valladolid, Spanien

Request duration

Spanska

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

INEA firade sina första femtio år av existens 2015. Sedan på 60-talet satsade fru Quintanilla och en grupp entreprenörer från Valladolid på modernisering i förvaltningen av jordbruksföretag ... många saker har hänt.

Vi är en del av ett brett nätverk av universitet, vi har haft en officiell examen från University of Valladolid (1983-2018) och sedan läsåret 2018-2019 är vår examen en kandidatexamen i jordbruks- och jordbruksmiljöteknik tillsammans med vår egen examen i administration och förvaltning av Agrifood-företag som ett centrum kopplat till Universidad Pontificia Comillas. vi har deltagit i mycket mer än 50 projekt. Vi har överträffat den siffran på femtio i många avseenden.

Vad vi har gjort framför allt under dessa femtio år, och vi kommer att fortsätta att göra, är att kultivera. Vi tillbringar våra liv med att kultivera. VI KULTIVERAR landsbygdens och landsbygdens värdighet och vi kämpar för deras utveckling i alla aspekter. Vi kultiverar mänskliga relationer baserade på respekt och främjande av rättvisa. Vi odlar respekt för naturen, miljön och jordbruket som det mest värdiga yrket genom tiderna, sa poeten. Vi kultiverar ... med tålamod och övertygelse. Vi odlar det autonoma lärandet av våra studenter, vuxna som försöker lära sig och har sin egen väg i livet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Summer School Food and Innovation in Rural Transition: the Tuscany case
    • Sillico, Italien