Keystone logo
Institute Of Production and Recording IPR

Institute Of Production and Recording IPR

Institute Of Production and Recording IPR

Introduktion

Om du menar allvar med att arbeta inom musik- och underhållningsbranschen är IPR rätt plats för dig. Vår olika fakultet, inklusive prisbelönta yrkesverksamma, vet precis vad du behöver för att göra det i den här branschen. Oavsett om du vill vara producent, ingenjör, underhållningschef eller en artist som marknadsför dina egna inspelningar, kan vi hjälpa dig att förvandla din passion till ett yrke.

Vi är dedikerade till våra elevers framgångar och vi vet att för att de ska få de bästa möjligheterna efter examen måste vår institution inte bara uppfylla, men överträffa, de strikta standarder som ackrediterade byråer anger. Ackreditering innebär att skolan frivilligt har underkastat sig en branschbaserad peer review av sina utbildningsstandarder. I utbildningsvärlden kan ackreditering vara ett tecken på excellens i en institution.

Institutet för produktion och inspelning är ackrediterat av Ackrediting Commission of Career Schools and Colleges (ACCSC). Accrediting Commission of Career Schools and Colleges (ACCSC) är en erkänd ackrediteringsbyrå av US Department of Education. Att delta i en institution som är ackrediterad av en organisation som är erkänd av US Department of Education är ofta ett krav för anställning och ger tillgång till federala medel för studenter som kvalificerar sig.

Platser

Platser
  • Minneapolis

    North 1st Avenue,300, 55401, Minneapolis

    Frågor