Keystone logo
Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Introduktion

På ITE strävar vi efter att göra lärandet både roligt men ändå relevant för din framtida karriär. Vi gör detta genom att ta din framtida arbetsplats till våra campus. Och eftersom övergången från skola till karriär är stor, försöker vi göra det smidigare genom att utforma våra kurser med tanke på dig.

ITE erbjuder nära 100 kurser vid tre toppmoderna högskolor. Dessa kurser är grupperade i karriärkluster - Applied & Health Sciences, Business & Services, Design & Media, Electronics & InfoComm Technology, Engineering and Hospitality. Våra branschkända certifikat inom dessa färdighetsområden har hjälpt akademiker och vuxna elever att få bättre jobbutsikter och karriärutveckling.

Förutom kurser på Nitec- och Higher Nitec-nivå erbjuder vi också kurser på diplomnivå. Vi har nu tre tekniska diplomkurser i samarbete med prestigefyllda utländska institutioner och 24 ITE-arbetsstudieexamen som utvecklats och genomförs gemensamt av våra branschpartners och ITE.

För att ge fler Pathways och bredare val för kompetensutveckling har vi ökat spektrumet av Higher Nitec-kurser och antalet kurser i praktik. Vi har också gjort det möjligt för dem som visar intresse och skicklighet att gå med på en kurs genom vår tidiga antagningsövning. Vi har gjort allt detta så att både nya studenter och ITE-akademiker kan se fram emot att uppgradera sina färdigheter, oavsett inlärningsstil.

Platser

Platser
  • Singapore, Singapore

Frågor