
Yrkesexamen i tillämpad vetenskap in
AAS -examen i konditori och bakning Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Stipendier
Introduktion
Under programmets första år kommer eleverna att skapa bakverkdegsutvecklingar, grundläggande bakverkskrämer, grundläggande kakproduktion och brödproduktion. När eleverna blir mer självsäkra bygger de på färdigheter som de har bemästrat i tidigare klasser för att skapa alltmer komplexa kakor och desserter och så småningom fullständiga dessertmenyer.
Under det andra året kommer eleverna att utveckla sitt konstnärskap genom att skapa socker- och chokladkonfekt, speciella kakor, showpieces för tävlingar och evenemang och slutligen utforska förtruppstrenden i olika delar av världen. Slutförandet av programmet kommer att kulminera med en praktikplats, som deltar i verkliga offentliga livsmedelsservicer för att förbereda sina framtida karriärer. Möjliga platser inkluderar Institutes egen restaurang L'Ecole eller drivna praktiska utbildningsanläggningar, hotell, restauranger, countryklubbar, orter, kasinon, spa och livsmedelsleverantörer.
Allmän utbildning, en viktig aspekt av högre lärande och en värdefull tillgång i dagens mycket konkurrenskraftiga värld, representeras av allmän utbildning som är utformad för att säkerställa att eleverna har de kognitiva förmågorna som är avgörande för deras framgång på arbetsplatsen.
Fokus för detta program är att tvärträna studenter i konditori och bakning, introducera eleverna för färdigheter och tekniker som ger dem största flexibilitet på arbetsmarknaden och framtida kampanjer. Detta program förbereder studenterna för inträde till anställningsmöjligheter på mellannivå i den professionella livsmedelsindustrin och ledningsområden, inklusive konditor, assisterande konditor, detaljhandelkakdekoratör, detaljhandelsbakverkare och bagare.
Efter avslutad examen i professionell bakning och bakverk är studenter välkomna att ta American Culinary Federations Certified Baking Examination.