
Certifikat in
Certifikat i konditori och bakning Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Stipendier
Introduktion
Detta program inkluderar praktisk undervisning i tekniker som olika bearbetning av konditordeg, grundläggande bakverkskrämer, grundläggande kakproduktion och brödproduktion. När eleverna blir mer självsäkra bygger de på färdigheter som de har bemästrat i tidigare klasser för att skapa alltmer komplexa kakor och desserter och så småningom fullständiga dessertmenyer.
Programmet kompletteras med kvalitativa aspekter av matlagning, inklusive sanitet, identifiering av produkter, inköp och kostnadskontroll. Institutet erbjuder en omfattande sekventiell kurs av grunderna för bakverk och konditorivaror som behövs för att komma in i branschen för att komma till mellannivåer.
Under den andra terminen kommer studenterna att göra en praktikplats, som deltar i faktiska offentliga livsmedelsservicer för att förbereda sina framtida karriärer. Möjliga platser inkluderar institutets egen restaurang L´Ecole eller drivna praktiska utbildningsanläggningar, hotell, restauranger, countryklubbar, orter, kasinon, spa och livsmedelsleverantörer.
Efter avslutat certifikat i patisseri och bakning kommer studenterna att vara beredda och kvalificerade att gå in i livsmedelsbranschen eller att utbilda sig till en Associate of Applied Science Degree in Patisserie and Baking, vilket främjar deras utbildningsmål och karriärmöjligheter. Alla poäng som erhållits under certifikatprogrammet kommer att överföras till följande examen.