
Avancerad examen in
Högre Diplom i Bakverk och Pastry Arts International Culinary Institute

Introduktion
Bild med tillstånd av Yrkesutbildningsrådet

Programmets mål
Utruster studenterna med ledningskunskaper och färdigheter och praktiska tillämpningar i bakning och bakverk för att förbereda dem för handledande roller i branschen;
Odlar studenternas uppfattning om livslångt lärande och utvecklar eleverna till att vara självständiga elever med lokal, nationell och global vision för vidare studier och yrkesutveckling inom hotellbranschen;
Ger studenterna nödvändiga tekniska och professionella kunskaper och färdigheter, initialt på paraprofessionell nivå, genom blandning av teoretisk och praktisk tillämpning.
Karriärmöjligheter
Arbetsplaceringshjälp tillhandahålls för att underlätta för våra akademiker att börja sin karriär i operativa positioner i konditorier, bagerier, kaféer, restauranger, hotell, orter, temaparker, klubbhus och mer. Efter att ha fått yrkeserfarenhet kan de gå vidare till tillsynspositioner som Demi-Chef, Chef de Partie och Pastry Sous Chef. Utrustad med ledningens kunskap inom bageri- och konditorivaror och affärsstudenter kan också välja att öppna sitt eget bageri, konditori eller café.

Bild med tillstånd av Yrkesutbildningsrådet
Professionell erkännande
Institutionen för gästfrihet (IOH)
- Utexaminerade som framgångsrikt har slutfört programmet är berättigade att ansöka om medlemskapsklass.
- Studenter som studerar matlagningsprogrammen och cateringprogrammen är skyldiga att ta modulen Livsmedelshygien och -säkerhet. Framgångsrika kandidater tilldelas "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors" som erkänns av Food and Environmental Hygiene Department i Hong Kong.
- Kandidater för högre examen i bakning och konditorivaror som uppfyller följande behörighetskrav kan delta i det tyska handelstestkvalificeringssystemet. Framgångsrika kandidater tilldelas ”Certified Pastry Cook” som erbjuds gemensamt av International Culinary Institute och Handwerkskammer Koblenz (Chamber of Skilled Crafts) HwK Koblenz, Tyskland.
- Minst 22 år
- Minst 1 års relevant arbetserfarenhet
- Relevant certifikat inom hygien och säkerhet (grundläggande livsmedelshygienintyg för hygienhandledare)
Allmänna Entré Krav
Graduate från gymnasiet med beprövad engelskspråkighet, t.ex. IELTS vid 5,0 eller motsvarande.
Ansökningarna kommer att bedömas individuellt av den berörda avdelningen.
Antagningar
Läroplan
Professionellt erkännande
Institutet för gästfrihet (IOH)
- Kandidater som framgångsrikt slutfört programmet är berättigade att ansöka om medlemsbetyg för medlemskap.
- Studenter som studerar matlagnings- och cateringprogrammen måste ta modulen Food Hygiene and Safety. Framgångsrika kandidater tilldelas" grundläggande livsmedelshygiencertifikat för hygienövervakare" som erkänns av livsmedels- och miljöhygienavdelningen i Hong Kong.
- Kandidater från högre diplom i bakning och konditorivaror som uppfyller följande inträdeskrav kan sitta för det tyska handelstestkvalifikationssystemet. Framgångsrika kandidater tilldelas ”Certified Pastry Cook” som gemensamt erbjuds avInternational Culinary Institute och Handwerkskammer Koblenz (Chamber of Skilled Crafts) HwK Koblenz, Tyskland.
- Minst 22 års ålder
- Minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet
- Relevant certifikat i hygien och säkerhet (Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisor)
Galleri
Karriärmöjligheter
Arbetsplatsassistans tillhandahålls för att underlätta för våra akademiker att starta sin karriär i operativa positioner i konditorier, bagerier, kaféer, restauranger, hotell, orter, nöjesparker, klubbhus och mer. Efter att ha fått yrkeserfarenhet, de kan gå vidare till tillsynspositioner som Demi-Chef, Chef de Partie, och konditorivaror. Utrustad med ledning vet hur i bageri- och konditorivaror och affärsstudenter kan också välja att öppna sitt eget bageri, konditori eller café.