Högre examen i klassiskt västerländskt kök
International Culinary Institute
Nyckelinformation
Campus läge
Hong Kong, Hongkong
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
2 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
HKD 59 000 / per year *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* per år. Studieavgiften för läsåret 2021/22 är för närvarande under granskning
Introduktion
Bild med tillstånd av Yrkesutbildningsrådet
Programmets mål
- Utrustar och förbereder studenterna för att arbeta inom restaurangbranschen och utvecklar sin intellektuella och professionella kompetens för att möta branschens krav på professionell arbetsinställning, och klassiska västerländska rätter och fina middagsfokuserade tekniker;
- Gör det möjligt för studenter att behärska klassiska franska kulinariska tekniker och anpassa dem över hela världen som erkänd utmärkelse för karriärutveckling inom hotell-, restaurang- och cateringbranschen;
- Ger en unik inlärningsupplevelse som syftar till att förbättra tekniska färdigheter och stimulera kreativitet med tonvikt på praktisk inlärning.
Karriärmöjligheter
Akademikerna kommer att vara professionellt redo att inta operativa positioner som finns tillgängliga i ett brett utbud av cateringföretag, såsom restauranger, hotell, orter, temaparker och klubbhus. Efter att ha samlat yrkeserfarenhet kommer de att bli mycket skickliga kandidater för tillsyns- och ledande befattningar.
Professionell erkännande
Studenter som studerar matlagningsprogrammen och cateringprogrammen är skyldiga att ta modulen Livsmedelshygien och -säkerhet. Framgångsrika kandidater tilldelas "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors" som erkänns av Food and Environmental Hygiene Department i Hong Kong.
Kandidater för högre examen i klassisk västerländsk mat som har minst ett års yrkeserfarenhet efter examen och minst 22 års ålder kan delta i det tyska handelstestkvalificeringssystemet. Framgångsrika kandidater tilldelas 'Certified Cook in Western Cuisine' som erbjuds av International Culinary Institute and Education Center of the Hospitality Industry for Business & Management, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Allmänna Entré Krav
Graduate från gymnasiet med beprövad engelskspråkighet, t.ex. IELTS vid 5,0 eller motsvarande.
Ansökningarna kommer att bedömas individuellt av den berörda avdelningen.
Läroplan
Professionellt erkännande
Studenter som studerar matlagnings- och cateringprogrammen måste ta modulen Food Hygiene and Safety. Framgångsrika kandidater tilldelas" grundläggande livsmedelshygiencertifikat för hygienövervakare" som erkänns av livsmedels- och miljöhygienavdelningen i Hong Kong.
Kandidater från högre diplom i klassisk västerländsk mat som har minst ett års arbetslivserfarenhet efter examen och minst 22 ålder kan sitta för det tyska handelstestkvalifikationssystemet. Framgångsrika kandidater tilldelas ”Certified Cook in Western Cuisine” som erbjuds avInternational Culinary Institute och Education Centre of the Hospitality Industry for Business& Management, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz e.V., IHK Akademie Koblenz e.V.
Antagningar
Galleri
Karriärmöjligheter
Kandidater kommer att vara professionellt redo att tillträda operativa positioner som finns tillgängliga i ett brett utbud av cateringanläggningar, som restauranger, hotell, orter, nöjesparker, och klubbhus. Efter att ha samlat yrkeserfarenhet kommer de att bli mycket kapabla kandidater för tillsyns- och ledningspositioner.