Keystone logo
International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

Introduktion

Om Tufts

Tufts är ledande inom amerikansk högre utbildning, särskiljande för sin framgång som ett medelstort universitet som utmärker sig inom forskning och ger studenterna en personlig upplevelse. Vår unika kombination av forskning och liberal konst lockar studenter, lärare och personal som trivs i vår miljö av nyfikenhet, kreativitet och engagemang.

Uppdrag

Tufts är ett studentcentrerat forskningsuniversitet för att skapa och tillämpa kunskap. Vi är fast beslutna att tillhandahålla transformativa upplevelser för studenter och lärare i en inkluderande och samarbetsmiljö där kreativa forskare genererar djärva idéer, innoverar inför komplexa utmaningar och utmärker sig som aktiva medborgare i världen.

Syn

Att vara ett innovativt universitet för kreativa forskare i ett brett spektrum av skolor som har stor inverkan på varandra och världen.

Om internationella program och partnerskap

Vi erbjuder de mest innovativa, dynamiska program som finns tillgängliga idag. Vi tror att det bästa sättet att lära sig ett språk eller en kultur är att leva det. Förutom det rika schemat för utflykter som introducerar studenter till Boston, ett starkt bostadslivsprogram och gott om möjligheter för kulturutbyte, erbjuder Tufts en oslagbar fakultet.

Fakultet

Alla medlemmar i vår fakultet är professionella engelska instruktörer med stor erfarenhet av att undervisa engelska som andraspråk. Våra engelska lektioner undervisas av dedikerade instruktörer som använder sin fantasi och erfarenhet för att maximera varje elevs inlärningspotential. Tufts English Language Programs är innovativa på det sätt de kombinerar klassrumsmaterial med verklig erfarenhet.

Extra-Curriculars

Klasstiden kompletteras med en mängd verkliga aktiviteter som hjälper dig att leva språket när du lär dig det. Du kommer att tala och använda språket varje dag, vilket är det naturliga sättet att förbättra din förmåga och självförtroende. Från engagerande klasser till spännande utflykter och kvällsdiskussioner om amerikanskt liv och sedvänjor, vi hjälper dig att lära dig språket och kulturen i Amerika.

Platser

Platser
 • Medford

  200 Boston Ave Medford, MA 02155, 02155, Medford

  • instagram
  • twitter
  • facebook
 • Boston

  274 Tremont Street, 02111, Boston

  Frågor