Keystone logo
ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Introduktion

Vi har varit verksamma i 17 år och erbjuder 13 till 18-åringar en balanserad sommarupplevelse av lärande, kul och kultur, där eleverna kan växa i en uppmuntrande och stödjande miljö samtidigt som de har roligt och får nya vänner från hela världen. värld.

ISSOS skapades med ett tydligt uppdrag i åtanke: Att skapa en säker plats för människor att lära sig och växa. Som sådan tillhandahåller vi ett välbalanserat, övervakat sommarprogram där eleverna väljer akademiska och valbara klasser för att passa deras behov och större intressen. Vi erbjuder våra elever möjlighet att ha livet under sommaren och där fokus ligger på personlig säkerhet och välbefinnande, kvalitativ individuell undervisning och en unik internationell upplevelse.

65516_Untitled.jpg

Platserna för våra sommarskolor är noggrant utvalda för deras säkra, stimulerande och inspirerande campus. De historiska och kulturella platserna i St Andrews och Yale tillåter studenter att uppleva livet på dessa exklusiva universitet, i en säker miljö. Genom att gå på ISSOS har studenter möjlighet att uppleva Storbritannien och USA som en plats att bo, studera och arbeta.

ISSOS är ett värdeledat företag som erbjuder en värdledd utbildning där vi strävar efter att leverera högkvalitativa program på de säkraste platserna som leds av ett inspirerande team. Vi välkomnar studenter från över 80 nationaliteter som skapar en internationell familj där vänskap spänner över hela världen och varar långt efter sommaren.

Vad gör ISSOS olika?

 • Högkvalitativa program, varav några är exklusiva för ISSOS
 • Välkomna studenter från över 80 nationaliteter
 • 40% av studenterna återkommer år efter år
 • Vi accepterar bara 10% av varje nationalitet, vilket garanterar en verklig internationell erfarenhet
 • Sommarpersonal är experter inom sitt område, från helt kvalificerade engelskspråkiga lärare till PGA Golf Pros
 • Vi är en värdeledd verksamhet med 6 värderingar i vår kärna som går igenom allt vi gör

Människor och ISSOS

På ISSOS är vi stolta över att endast använda högkvalificerad och motiverad personal. Alla våra lärare har valts noggrant ut för sina kvalifikationer, expertis och erfarenhet och ger med sig en energi och entusiasm för att undervisa och interagera med ungdomar, både inom våra akademiska och utbildningar. Det finns ett förhållande mellan personal och studenter på 1: 5 och klasserna hålls avsiktligt små för att ge individuell uppmärksamhet och personlig instruktion.

Förutom att tillhandahålla högkvalitativa akademiska standarder för våra sommarstudenter, är våra lärare också sovsalar och stöds av rådgivare som fungerar som förebilder och tar hand om våra elevers välbefinnande. Framgången med våra sommarprogram vilar på våra lärares och rådgivares engagemang och entusiasm och deras gemensamma mål att göra ISSOS till en verkligt unik och spännande upplevelse för varje elev.

Platser

 • Saint Andrews

  University of St Andrews St Katharine’s West 16 The Scores, KY16 9AX, Saint Andrews

 • Cambridge

  The Old Schools, Trinity Ln, CB2 1TN, Cambridge

 • Saint Andrews

  Saint Andrews, Storbritannien

  Frågor