Keystone logo
ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

Introduktion

Vår pedagogiska metod

För närvarande, tack vare teknisk innovation och omvandlingen av arbetsmarknaden, har en mindre stel och mer deltagande inlärningsmetod införts. Därför tillåter en av dem, learning by doing, det naturliga förvärvet av entreprenöriella färdigheter.

Denna metod föreslår lärande genom att göra, utveckla färdigheter i ett praktiskt sammanhang för att förstå hur man löser problemet (problembaserat lärande) och hur man implementerar det genom en kombination av idéer inom en samarbetsmiljö (grupper och wikis).

Kombinationen av den ovannämnda metoden tillsammans med anordnandet av evenemang relaterade till utbildningsprogrammet, såsom sändningar på TwitchTv eller leverans av övningar på GitHub, förenar två grundläggande och exklusiva egenskaper hos ITTI: möjligheten att kunna bli officiellt certifierad av tillverkare tack vare våra Bootcamps och, följaktligen, ett lärarteam som ackrediterats och godkänts av nämnda tillverkare utöver deras anmärkningsvärda yrkeserfarenhet som riktmärken inom sektorn.

Träna när som helst och var som helst eftersom från ITTI-institutet ställer vi till ditt förfogande en toppmodern träningsmiljö: Virtual Class (streaming). Under hela utbildningsprocessen kommer du att få stöd av både läraren och all ITTI-personal för att motivera dig, svara på dina frågor och hjälpa dig, göra den nödvändiga uppföljningen så att du kan uppnå de mål du har satt upp för dig själv.

Statistik

 • +4290 studenter som är inskrivna i våra program
 • +195 ursprungsländer
 • +198 Utbytesavtal med handelshögskolor runt om i världen

  Antagningar

  Platser

  • Calle del Marqués de Urquijo,36, 28008, Madrid

  Frågor