Keystone logo
J.F. Oberlin University Summer Session

J.F. Oberlin University Summer Session

J.F. Oberlin University Summer Session

Introduktion

= Notice =

Tyvärr måste JF Oberlin University (JFOU) meddela avbrottet för sommarsessionen 2020 på grund av coronavirusepidemin.

74212_shibuya-crossing-923000_640.jpg

Om JFOU

JF Oberlin University har nästan 9000 studenter, inklusive studenter och studenter från utlandet. Varje år har vi cirka 550 utländska studenter inskrivna vid universitetet. Vi har också över 140 partners skolor i mer än tjugo länder och regioner runt om i världen. Våra japanska studenter förvärvar praktisk erfarenhet genom olika program, inklusive inte bara språkstudier och akademiska utbytesprogram utan även volontärprogram och praktikmöjligheter. Universitetet har etablerat fem utländska kontor för att genomföra olika aktiviteter i internationell utbyte och stödja studenter som studerar utomlands .

Tokyo & Machida-området

Specialavdelningen täcker 621 kvadratkilometer och har en befolkning på 9 miljoner. Det lockar besökare inte bara från utlandet utan även från hela Japan med sin koncentration av företag och kommersiella lokaler, välutvecklat trafiknätverk och otaliga kulturinrättningar och turistmål. Kontor i Tokyo Metropolitan Government, den nyrestaurerade Tokyo Station-byggnaden och Tokyo Skytree är bara några exempel på sevärdheter som är fulla av historia och tradition. Samtidigt genererar nya sevärdheter, Tokyo är utan tvekan en av de mest avancerade i världen .

Machida

Sameksistensen av "gammal god natur och tradition" och "ny kultur" är en stor charm av turistorten Machida. Staden har köpcentra, bra mat och olika attraktioner. Från Machida finns det en enkel anslutning till centrala Tokyo.

Platser

  • Tokyo

    3758 Tokiwa-machi, Machida-shi, Tokyo 194-0294 Japan, , Tokyo

    Frågor