Keystone logo
© K-State College of Education
Kansas State University

Kansas State University

Kansas State University

Introduktion

Som den största lärarförberedelsen i staten har College of Education vid Kansas State University visat förmågan att svara på behoven på den globala marknaden genom att erbjuda en blandning av inledande och avancerade grader som förbereder individer från alla geografiska områden, socioekonomiska bakgrund och kulturer att lära ut. Med många års erfarenhet av att arbeta med internationella studenter från hela världen, kommer högkvalificerade fakulteter med erfarenhet av engelska som andraspråk (ESL) att förbereda spanska, kinesiska, japanska, franska och tyska som modersmål för lärarlicens. Studenter kan förvänta sig att lämna programmet med de färdigheter som krävs för att utmärka sig i klassrummet och utanför. Vårt Teaching & Learning (TELRN) Graduate Certificate är ett bra ställe för karriärväxlare att börja sin väg att bli lärare i världsspråk.

Detta program utrustar individer med de instruktionsmetoder och teorier som krävs för att undervisa amerikanska studenter i USA. Med bara en termin till av kurser efter slutförandet av certifikatet, kan intresserade kandidater avsluta en masterexamen i läroplan och undervisning med en koncentration av världsmoderna språk. Ph.D. in Curriculum & Instruction är avsedd för avancerade akademiker som vill fokusera på utbildningsforskning på lokal, nationell eller internationell nivå.

Gå med oss och bli en del av det spännande globala momentum som K-State skapar inom området för World Language-lärarutbildning!

Vision, mission och konceptuell ram

Vår vision:

"Förbereder lärare för att vara kunniga, etiska, omtänksamma beslutsfattare för en mångsidig och föränderlig värld."

Vårt uppdrag uppfylls genom:

 • leverans av exemplarisk instruktion till studenter på grundnivå och forskarnivå;
 • produktion, tolkning och spridning av sund och användbar forskning och stipendium;
 • ledarskap, samarbete och service inom yrket;
 • och marknadsföring, förståelse och firande av mångfald.

Ackreditering

Vårt college omfattar ackreditering som ett primärt sätt att försäkra yrket att vi uppfyller dess högsta standarder.

 • Kansas Department of Education (KSDE)
 • National Council Accreditation of Teacher Education (NCATE/CAEP)
 • Rådet för ackreditering av rådgivning och relaterade utbildningsprogram (CACREP)
 • Council for the Accreditation of Educator Preparation (CAEP)

Campus funktioner

Kansas State University är ett system med fyra campus som värdesätter varje pusselbit. Varje campus har sina egna styrkor och kopplingar som passar perfekt inom vårt universitets paraply. Läs mer om vart och ett av våra unika campus nedan.

Manhattan

K-States huvudcampus ligger i "The Little Apple" och trivs i sin livliga atmosfär i universitetsstaden.

Manhattan-campuset omfattar mer än 2320 tunnland, inklusive jordbruks- och forskningsanläggningar.

Manhattan har en befolkning på mer än 56 000 och har en fantastisk relation med familjen K-State.

Detta campus ligger bredvid Fort Riley, en stor arméinstallation, och samarbetar om många militärfokuserade projekt.

Det amerikanska departementet för hemförsäkrings nationella bio- och jordbruksförsvarsanläggning byggs intill campus.

Olathe

Olathe-campus ligger i Kansas Bioscience Park och erbjuder en direkt portal som länkar universitetets kraftfulla forskningskapacitet till Greater Kansas City-området och bortom.

Det nyaste K-State campus, Olathe öppnade sina dörrar 2011.

K-State Olathe är fokuserad på att utöka den utbildningsmässiga och ekonomiska tillväxten i regionen, särskilt för yrkesverksamma som arbetar i storstadsområdet. Detta campus underlättar många partnerskap mellan forskare och företag, och utvecklar teknologi för industribehov runt om i världen.

K-State Olathe utökar också sin expertis till K-12-ledare genom utbildningsprogram inom djurhälsa, livsmedelssäkerhet och livsmedelssäkerhet.

Salina

Denna professionella inlärningsmiljö bygger på teori, forskning och industritillämpning, allt inom en liten campusatmosfär i Salina, Kansas.

Salina campus är särskilt känt för sitt flygprogram i världsklass. Ett toppmodernt studentlivscenter öppnade 2009 och inkluderar en basketplan i full storlek och olika löp- och träningsområden.

Detta campus är ett av de första och få universiteten i landet som erbjuder en kandidatexamen i obemannade flygplanssystem och maskininlärning och autonoma system. Salina, en stad med nästan 48 000 invånare, erbjuder tillgång till mer än 600 hektar parklandskap och den årliga Smoky Hill River Festival.

Global

K-State Global Campus levererar universitetets utbildningsmöjligheter till studenter som vill studera online eller på distans.

Global Campus är hem för K-State Online, som erbjuder mer än 100 online-kreditprogram, inklusive kandidat-, master-, doktors-, certifikat- och mindre program.

Från och med 1966, när fakulteten reste över delstaten Kansas för att undervisa klasser, når K-State Online nu studenter i alla 50 delstater och 41 länder. K-State Global Campus erbjuder också utbildning och program utan kredit, både personligen och online som resulterar i certifiering, erkännande av färdigställande eller fortbildningstimmar inom en mängd olika områden.

Mer än 3 000 elever genomförde icke-kreditprogram online via Global Campus 2020.

  Antagningar

  Gå med i en gemenskap av skillnadsskapare, problemlösare, sena drömmare och grymma morgonpigga. Bli nästa spelväxlare. Bli nästa vildkatt.

  Hur man ansöker

  • Granska antagningskraven, skicka in din ansökan och ta nästa steg mot din examen.
  • Berätta för oss vad du är intresserad av och få direkt tillgång till en nedladdningsbar sammanfattning av allt om K-State.
  • Från evenemang på campus till personliga en-till-en-besök, vi är redo att rulla ut den lila mattan åt dig.

  Ansökningsdokument

  Fyll i alla nödvändiga avsnitt och ladda upp dokument eller media till din onlineansökan när de efterfrågas. Skicka inte in dokument via e-post eller post till forskarskolan (såvida du inte får en förfrågan).

  Beräknad kostnad för närvaro för internationella studenter

  Den uppskattade kostnadsinformationen visar de nuvarande minsta uppskattade medel som en internationell sökande måste visa att de har för att få de nödvändiga dokumenten för resa och antagning. Medlen kan vara dina egna, tillhandahållna av en sponsor, eller från ett stipendium, eller en kombination av dessa. Se nedan för information om den bekräftelse som krävs för att dokumentera dina pengar.

  Intyg om ekonomiskt stöd

  Varje ansökan måste ange källan till det ekonomiska stödet. Dokumentation för finansiellt stöd bör åtföljas av formuläret Bekräftelse om ekonomiskt stöd som verifierar att ekonomiskt stöd är tillgängligt för studenten när han går på Kansas State University . Sponsorer måste underteckna den ekonomiska bekräftelsen; elektroniska signaturer accepteras inte.

  Denna dokumentation krävs för att utfärda en I-20 eller DS-2019 och har ingen betydelse för antagningsbeslutet.

  Sökande behöver kanske inte skicka in formuläret om ekonomiskt stöd om de uppfyller följande kriterier:

  • H1-visuminnehavare anställd på heltid, planerar inte att byta visumtyp
  • H4 beroende av H1-visuminnehavaren, planerar inte att ändra visumtyp
  • F1/J1 studentvisuminnehavare som är inskriven på heltid vid en annan amerikansk institution och kommer inte att begära en I-20 eller DS-2019 från Kansas State University nu eller i framtiden.
  • Bor i ett annat land utanför USA och behöver inget studentvisum (ansöker om online/distansutbildning)
  • Innehar en I-20 eller DS2019 vid K-State och ansöker om ett certifikatprogram i samband med deras nuvarande master- eller doktorandprogram vid K-State

  Anmälningsavgift

  Du måste betala ansökningsavgiften för att skicka in din ansökan.

  Engelska färdighetskrav

  Om ditt modersmål inte är engelska, kräver forskarskolan att varje sökande tillhandahåller ett tillfredsställande testresultat för TOEFL, IELTS eller PTE.

  Stipendier och finansiering

  College of Education har åtagit sig att stödja den akademiska och professionella framgången för våra studenter.

  Kontoret för studiestöd

  Vänligen kontakta oss för att få veta mer om ekonomiskt stödprocess, studielån, stipendier, stipendier, anställning, veteranförmåner och uppskov med undervisning. Observera K-State-stipendiets prioriterade ansökningsdatum för framtida förstaårsstudenter och överföringsstudenter.

  Ranking

  Bland de bästa

  När du erbjuder en exceptionell studentupplevelse komplett med ett brett utbud av akademiska val, praktiska forskningsmöjligheter och fritidsaktiviteter som främjar vänskap, engagemang och gemenskap, kommer du garanterat att bli uppmärksammad både regionalt och nationellt. Vi är stolta över vårt rykte om excellens, och den kollektiva K-State-familjen gör ständigt sin del för att behålla vårt rykte.

  Nationella ranking

  Princeton recension: Best Colleges
  Princeton Review rankade Kansas State University i flera kategorier i rapporten "The Best 389 Colleges: 2024 Edition".

  • Nr 1 för vänligaste studenter
  • Nr 1 för bästa town-klänning relationer
  • Nr 2 för gladaste studenter
  • Nr 4 för bästa livskvalitet
  • Nr 5 för bästa studentstöd och rådgivningstjänster
  • Nr 5 för bästa idrottsanläggningar
  • Nr 6 för studenter som älskar dessa högskolor
  • Nr 6 för bästa hälsotjänster
  • Nr 8 för bästa studenthem
  • Nr 9 för bästa karriärtjänster
  • Nr 9 för bästa campusmat
  • Nr 9 för college city får höga betyg
  • Nr 15 för den mest aktiva studentregeringen Princeton Review: Best Value Colleges

  Princeton Review rankade K-State i flera kategorier i rapporten "Best Value Colleges for 2023".

  • Nr 2 för bästa alumnnätverk
  • Nr 2 för praktik
  • Nr 10 för att påverka
  • Money Magazine
  • En av Money Magazines bästa högskolor. (2023)
  • College Rank
  • Topp 10 bästa universitetsstäder i landet. (2022) Regional ranking SmartAsset
  • Högst rankad universitetsvärde i delstaten Kansas (2022) University Magazine
  • nr 1 universitet i Kansas (2022)

  Studentberättelser

  Platser

  • Manhattan

   006 Bluemont Hall 1114 Mid-Campus Dr. North, Manhattan, 66506, Manhattan

  Frågor