Keystone logo
Kendall College Associate of Applied Science i bakning och bakverk
Kendall College

Associate of Applied Science i bakning och bakverk

Request duration

Request teaching languages

Heltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Associate of Applied Science i bakning och bakverk

&nbsp

Denna sex kvartalet förbereder akademiker att komma in i bakning och bakverk yrke med tillförsikt. Eleverna lär sig vetenskapen bakom bakning i föreläsning och tillämpning. De tillämpa denna kunskap i våra kommersiella-grade Bakeshop anläggningar samtidigt som du får praktisk blandning, formning och bakning tekniker och kreativa möjligheter design. Deras kreativitet kommer ut i choklad och konfektyr klasser samt showen stoppa bröllopstårta kurs. Eleverna konstruerar och servera desserter i vår Zagat-rankade fin restaurang som är öppen för allmänheten fem dagar i veckan för lunch och middag.

Akademiker i detta program arbetar i bagerier, konditorier, restaurang och hotell kök, företag mat och mycket mer. Vissa går på att äga ett eget företag.

&nbsp

Programmet avslutad kurs är andelen elever som tog examen mellan 1 juli 2011 och 30 Juni 2012, som avslutade programmet i normal sluttid.


Ofta studenter vid Kendall College väljer att gå på en deltid och som ett resultat, kan deras slutförande varierar kraftigt. Programmet sluttid kan också variera beroende på överföring av krediter och i vilken takt en student väljer att avsluta programmet.


Program Kostnader


Programmet kostnader är de beräknade genomsnittliga kostnaderna under programmets löptid, exklusive eventuella stipendium eller nedsättning undervisning för studenter som går programmet i tid. Dessa kostnader kan variera beroende på antalet poäng. Vanligtvis undervisning och avgifter kan ändras årligen.

&nbsp

Undervisning och avgifter $ 45.690

Böcker och tillbehör $ 2.931

Rum * och styrelse N / A

&nbsp

* Kendall erbjuder ett hölje möjlighet att sina studenter som inte reflekteras.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Diplomerad i Bak- och konditorihantering
    • Toronto, Kanada
  • Professionell bakverk och bakning kurs
    • Barcelona, Spanien
  • Associate of Applied Science in Baking and Conditor Arts
    • Lynnwood, Amerikas förenta stater