Keystone logo
Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN

Introduktion

Skolbeskrivning

Gastronomi erbjuder ett brett utbud av yrken, och alla studenter som vill styra sina studier mot kulinariska konster eller vill bygga vidare på sina befintliga kunskaper tillsammans med exceptionella mentorer med en mängd arbetslivserfarenhet och teoretisk kunskap är välkomna på Kul IN . Kul IN avser att ge eleverna ett brett utbud av kulinarisk kunskap, livsmedelsindustrin och gastronomi. För att säkerställa att våra studenter har perfekterat alla nödvändiga färdigheter för att arbeta i en kvalitetsrestaurang börjar vi genom att täcka viktiga grunder som alla studenter, oavsett utbildningsbakgrund, måste passera. Som en del av detta program lär eleverna om termisk och mekanisk matförädling, erkännande av kvalitetsingredienser, koppling av kryddor med ingredienser, skapande av kvalitetsrestauranger menyer, arrangering och servering av rätter, professionell matlagningsstandard, matlagring, matdelar och gastronomins historia.

Syn

Kul IN mål är att utveckla ett utbildningscenter med fokus på kreativitet, forskning och främjande av moderna mat och kulinariska teknologier. Genom utbildning av professionella kockar, konditorer och proffs inom andra grenar av gastronomi. Vi bygger ett institut som är en unik plats för kockar, restaurangägare, chefer och kulinariska medier för att träna och uppdatera sin kunskap och att lära sig om vad som är nytt i världen av mat, dryck och efterrätter.

Internationella certifikat

För att erbjuda våra studenter en komplett upplevelse när de studerar italiensk gastronomi och matlagning har vi skapat gemensamma program med den världsberömda kulinariska skolan ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana .
Culinary Institute Kul IN och ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana har framgångsrikt utvecklat två gemensamma program: "Professionell kock av italiensk mat" och "Professionell konditorivaror med italienska efterrätter." Genom intensiva och dynamiska studier som delvis sker i Sisak och delvis i Colorno, Italien, har eleverna möjlighet att få ovärderlig internationell erfarenhet och blir verkligen nedsänkt i den kultur som har format detta världsberömda kök. Förutom timmar med praktisk utbildning, fältresor och praktikum får studenterna också en praktik på flera månader, där de får erfarenhet av att arbeta i elitrestauranger och konditorier. Nätverksmöjligheter är oändliga och öppna dörrar till potentiella jobb, eftersom eleverna bevisar sig som skickliga kockar i den verkliga världen av avancerad gastronomi.

Platser

  • Sisak

    Capraska ulica 12

Frågor