
Kurs in
Professionella bakverk och konfektyr Culinary Institute Kul IN

Introduktion
Programmet Professionell konditori och konfekt är utformat för att ge eleverna en fast grund och lära dem de tekniker som behövs för att börja arbeta som konditor. Små grupper låter våra lärarkockar ge eleverna en-mot-en uppmärksamhet och individuell feedback. Eleverna tillbringar 80 % av lektionstiden på praktiken. Programmet omfattar bageri- och konfektyrprodukter, söta och salta bakverk, samt grundläggande italienska och franska bakverk. Dessutom introduceras eleverna i vinpar och restaurangledning.
Upptäck din passion för gastronomi på Kul IN .
Läroplan
Övrig kursinformation:
- Lektionsschema: 5 timmar/dag, måndag till fredag
- Språk: Kroatiska och/eller engelska
- Inlärnings- och läsmaterial (digitalt): tillhandahålls av Kul IN
- Uniformer: tillhandahålls av Kul IN
- Personlig bakverk termometer
Efter framgångsrikt slutförande av programmet,Kul IN kommer att tilldela studenter ett certifikat för en konditor.