Keystone logo
Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Introduktion

Länsirannikon koulutus Oy WinNova, Björneborg & Rauma, Finland

Björneborg är en dynamisk kuststad. Dess strandpromenad erbjuder inte bara pittoreska vyer utan också ett pulserande nav för samhällsengagemang och kulturevenemang under hela året. Med ett varierat utbud av festivaler och utställningar lovar Björneborg en berikande kulturell upplevelse för alla kräsna studenter.

Rauma presenterar en fängslande blandning av historia och arv. Den här charmiga staden, som är erkänd som en UNESCO:s världsarvslista, visar noggrant bevarad träarkitektur som frammanar en känsla av tidlös skönhet. Inom dess kullerstensgator ligger pittoreska kaféer, livliga marknader och ett tätt sammanhållet samhälle, som främjar en miljö som främjar akademisk tillväxt och personlig berikning.

Både Björneborg och Rauma erbjuder unika möjligheter till akademisk excellens och kulturell fördjupning, vilket säkerställer en tillfredsställande utbildningsupplevelse.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova är en yrkesutbildningsanordnare (VET) för människor i alla åldrar, i eller utanför arbetslivet. Våra kvalifikationer motsvarar EQF nivå 4-5.

WinNova erbjuder ett brett utbud av utbildningstjänster, yrkes- och yrkeskvalifikationer samt korttidskurser för olika typer av kunder på finska. Vi arbetar i nära och långsiktigt samarbete med företag och offentlig sektor.

WinNova har 5000 studenter och ca. 600 anställda (12/2023). Det finns c. 500 elever med 50 olika modersmål studerar i WinNova på olika program på finska.

Internationella möjligheter hos WinNova

WinNova är involverat i flera EU-finansierade projekt. Dessa projekt leder till nya pedagogiska metoder och innovationer i lärmiljön samt pedagogisk kompetens.

Personalrörlighet och projekt utökar den internationella kunskapen och kompetensen hos alla våra anställda. Det är cirka 100 anställda och olika specialister som årligen kommer in och går ut på utbyte.

Erasmus+ mobilitetsbidrag gör det möjligt för studenter att åka utomlands för praktik. Det är ett utmärkt sätt att förbättra färdigheterna och kompetensen för att framgångsrikt hantera i den globala världen och mångkulturella arbetsmiljöer. Det är cirka 200 studenter som årligen kommer in och går ut på utbyte.

WinNova har tilldelats Erasmus+ ackreditering (2021 – 2027) av Skolverket. Erasmus+ ackreditering innebär ett kvalitetssäkrat “ Erasmus+ medlemskap & rdquo. Ackrediterade organisationer har visat att deras verksamhet är långsiktig och åtagit sig att följa kvalitetsstandarderna för Erasmus+-programmet.

Antagningar

 • Måste vara minst 18 år gammal
 • Gymnasieexamen krävs
 • Completion of specific prerequisite education related to the chosen program is necessary
 • Social and Health care programs necessitate a police clearance certificate
 • Adequate English proficiency is needed to enroll in the preparatory online language course conducted in English
 • Non-EU applicants are accepted

Platser

 • Pori

  Tiedepuisto 3, 28600, Pori

 • Rauma

  Suojantie 2, 28600, Rauma

Frågor