Yrkesexamen inom livsmedelsproduktion (påfyllning)
Rauma, Finland
VARAKTIGHET
12 Months
SPRÅK
Engelsk, Finska
TEMPO
Heltid
ANSÖKNINGSTIDEN
Sista ansökningsdag för begäran
TIDIGASTE STARTDATUM
03 Feb 2025
STUDIEAVGIFTER
EUR 10 400 / per year
STUDIEFORMAT
På Campus
Introduktion
Förstärk dina färdigheter och expertis inom området livsmedelsproduktion med ett 12-månaders påfyllningsprogram. Designad för sökande med tidigare erfarenhet inom branschen. Beläget i Rauma, Finland, känt som ett nav för livsmedelsproduktion i landet. Programmet erbjuder en unik inlärningsmiljö omgiven av branschexpertis.
Kärnan i programmet är utbildning på jobbet, en viktig komponent som gör att deltagarna kan få praktisk erfarenhet i verkliga miljöer. Det praktiska tillvägagångssättet säkerställer att akademiker är välutrustade med de färdigheter och kompetenser som behövs för att utmärka sig inom det dynamiska området för livsmedelsproduktion.
- Varaktighet: 12 månader (180 kompetenspoäng) heltidsstudier på campus
- Studiestart: 3 februari 2025
- Plats: Rauma, Finland
- Språk: engelska och finska (examen och demonstrationer kommer att vara på finska)
- Krav: Sökande ska ha tidigare utbildning och erfarenhet inom området livsmedelsproduktion/livsmedelsteknik
- Programavgift för 1 års studier: 10 400 EUR
- Obligatorisk kurs i finska online: 495 EUR
- Anmälningsavgift: 100 EUR