
Yrkesexamen inom restaurang och catering, kock/kock (påfyllning)
Pori, Finland
VARAKTIGHET
14 Months
SPRÅK
Engelsk, Finska
TEMPO
Heltid
ANSÖKNINGSTIDEN
Sista ansökningsdag för begäran
TIDIGASTE STARTDATUM
04 Nov 2024
STUDIEAVGIFTER
EUR 11 650 / per year
STUDIEFORMAT
På Campus
Introduktion
Ett omfattande kulinariskt 14-månaders program utformat för individer av alla kulinariska bakgrunder. Utbildningen täcker grundläggande kulinariska konster och affärskunskaper. Träning på jobbet är en viktig del av programmet, som ger praktisk erfarenhet i verkliga miljöer. I programavgiften ingår ingredienser som används under hela kursen, samt professionella uniformer och ett knivset. Utexaminerade får en finsk yrkesexamen, vilket säkerställer erkännande av deras expertis
Varaktighet: 14 månader (180 kompetenspoäng) heltidsstudier på campus
Studiestart: 4 november 2024
Plats: Björneborg, Finland
Språk: engelska och finska (examen och demonstrationer kommer att vara på finska)
Krav: Sökande ska ha tidigare utbildning och arbetslivserfarenhet som kock/kock
Programavgift för 1 års studier: 11 650 EUR
Obligatorisk kurs i finska online: 495 EUR
Anmälningsavgift: 100 EUR