Keystone logo
© Faiza Ali
Laney College

Laney College

Laney College

Introduktion

Laney College är den största av de fyra Peralta Community College District campus, betjänar cirka 17,000 studenter årligen. Som flaggskeppshögskola för Peralta District, Laney College sträcker sig över sextio tunnland i centrala Oakland, kalifornien, en av de mest etniskt och ekonomiskt olika städerna i Amerika. Laney är också en av de äldsta samhällskollegierna i landet och firar 67 år 2020.

Laney College Serviceområdet inkluderar de angränsande städerna Alameda, Albany, Berkeley, Emeryville, Oakland, och Piemonte. Det drar också studenter från Greater Bay Area på grund av sitt rykte för mångfald och teknisk utbildning av hög kvalitet.

Laney College erbjuder associerade grader i mer än 20 liberala konst- och vetenskapsområden; ett betydande antal akademiker går vidare på 4-åriga högskolor och universitet, inklusive University of California och California State University-system.

Laney College har bevarat och kontinuerligt uppdaterat en anmärkningsvärd uppsättning karriär- och tekniska (CTE) program. Dessa program inkluderar traditionella handelsområden som elektrisk teknik (statscertifierad), svetsning, industriellt underhåll, bearbetning och snickeri. Högskolan har också utvecklat nya program inom andra avancerade tekniska områden som Building Automation Systems (ett av tre program i USA), Digital Design, Medical Device Engineering Technology, 3D-design och Rapid Manufacturing och Advanced Lighting Technology. Högskolan erbjuder program inom tillämpad konst som professionell fotografering och grafisk design.

Laney College har ett av få restauranghanteringsprogram i Bay Area och ett bakverk i världsklass.

Slutligen, Laney College är en nationell ledare inom hållbarhetsutbildning. Energieffektivitet och relaterade kurser med hållbarhetstema finns i många olika avdelningar inklusive snickeri, Miljökontrollteknik, Teknik, Arkitektur, Byggledning, Elektroteknik, Biologi, och kemi.

Vad är 180602_Laney2.jpeg

Vision

Dröm. Blomstra. Lyckas.

Vårt uppdrag

Laney College utbildar, stöder, och inspirerar eleverna att utmärka sig i en inkluderande och mångsidig inlärningsmiljö som är rotad i social rättvisa.

Värden

 • Respekt: Vi visar ett engagemang för varje individs värde genom förtroende, samarbete, och lagarbete. Vi känner igen värdet av varje individ och hans eller hennes idéer och behandlar varandra och de vi tjänar rättvist, med medkänsla och med uppskattning.
 • Mångfald: Vi är en mångkulturell och mångsidig organisation, en berikande blandning av människor och idéer. Denna högskola är en plats för alla människor, en miljö som ägnas åt att främja och omfamna mångfalden hos vår personal, lärare och studentkår.
 • Värdering: Vi visar erkännande av värdet av de ansträngningar som gjorts av alla våra fakulteter, personal, administratörer och studenter. Vi kommer att främja medarbetarnas tillväxt och prestationsnivåer genom och personlig utveckling.
 • Kompetens: Vi delar ett åtagande att utföra våra arbetsuppgifter med excellens och kontinuerlig förbättring. Vi betonar att vi gör vårt bästa i undervisning och lärande, studentprestation, administrativa metoder och leverans av supporttjänster.
 • Integritet: Vi är engagerade i att vårda campusförtroendet genom att hålla oss ansvariga för de högsta standarderna för professionalism och etik.
 • Ansvarighet: Vi är individuellt och kollektivt ansvariga för att uppnå de högsta prestationsnivåerna för att hjälpa studenter att förvärva nödvändiga färdigheter och förmågor för att få associerade grader, certifikat, överföra, och karriärförberedelse. Vi utvärderar oss kontinuerligt i ett försök att förbättra vår effektivitet och effektivitet när det gäller att tillgodose vårt samhälls utbildningsbehov.
 • Innovation: Vi uppmuntrar och stöder kreativitet, samarbete och risktagande. Vi främjar och främjar innovation inom designen, utveckling, Stöd, leverans, och hantering av alla program och tjänster.
 • Samverkan: Vi arbetar tillsammans i en gemensam styrningsmiljö och värdesätter individens förmåga och mångfald i tänkande som avgörande för att främja öppen kommunikation, aktivt deltagande, idéutbyte och samarbetsbeslut.

Platser

 • Oakland

  Fallon Street,900, 94607, Oakland

  Frågor