
Diplom in
Diplom i Baking LaSalle College Vancouver

Introduktion
Anta utmaningen
Att ge studenterna en bred bakgrund och skapa en mer mångsidig medarbetare, Baking
Med utgångspunkt i grunderna i de två första kvartalen av programmet kan eleverna börja förfina sina färdigheter och utforska teknikerna av pläterade desserter och teorin bakom att bygga ätlig konst för a-la-carte service, konkurrens och bankettfunktioner. Studenter studerar också - genom praktisk utbildning - skapandet av bröllopstårtor, choklad, konfekt, tortor, europeiska kakor och centrepieces.
Instruktion för inköp, produktidentifiering och i planerings- och kontrollprocessen för restaurangservicen är utformad för att ge grundläggande kunskap om affärsidan av en karriär inom kulinariska konster. I programmets externa del arbetar studenterna i positioner i kommersiella livsmedelsservice och gästhem som godkänts av The International Culinary School vid LaSalle College Vancouver .
Kursmål
Få utbildning i ledning, marknadsföring, personal, redovisning och ekonomisk förvaltning, teknik, företagskommunikation, dryckeshantering, juridiska frågor, kundtjänst och global ledning och verksamhet som de relaterar till livsmedelsindustrin. Förvaltning via meny, garde manger och catering och bankett verksamhet är också täckt, och studenterna har möjlighet att lära sig att fira de kulinariska stilar, restauranger och kockar som för närvarande är i branschens strålkastare. Som en del av den praktiska träningen som erhålls i programmet, arbetar studenterna i den studerande, 40-sitsrestaurangen, där de kan lära sig att förbereda moderna och regionala nordamerikanska rätter och rotera arbete i olika positioner (både fram och baksida av huset) i någon topprestaurang.
Översikt
Programmet består av 60 högskolepoäng över 4 fjärdedelar.
Kurslista
- Begrepp och teorier om kulinariska
- Tekniker
- Sanering och säkerhet
- Grundläggande av klassiska tekniker
- Introduktion till bakning
- Introduktion till bakverk
- Förvaltning via meny
- Inköp och produktidentifikation
- Förvaltning, Övervakning
- Europeiska kakor och tortor
- Avancerat Patisserie och Display Cakes
- Artisan Breads
- Practicum
- Planering och kontroll av kostnader
- Mat och dryckeshantering
- Choklad, konfekt och centrepieces
Karriärmöjligheter
Kandidater får ett spektrum av kunskaper i den kulinariska industrin och utvecklar sina talanger som bakverk och bakverkstekniker. Alumni arbetar som bagare och konditorier i bagerier, restauranger, cateringhus, som Vancouver Club, Fairmont Hotel, Four Seasons Hotel, Tryffel Fine Foods, Blue Water Café och Cobs Bread.
Referenser
Diplom
Programmet har godkänts av registratorn av ministeriet för avancerad utbildning, kompetens inom privata utbildningsinstitutionens filial (PTIB).
Detaljerna
- Täcker begrepp och teorier om bakning
- Praktiskt praktiskt tillvägagångssätt för utbildning från branschexperter
- Täcker de viktigaste bakverk och bakverk
- Programmet kräver en kulinarisk uppsättning
- Innovativ instruktion i en state-of-the-art miljö
- Programmet består av 60 högskolepoäng över fyra fjärdedelar
- Utbildningsstuderande får ett diplom
På grundval av de grundläggande kunskaper som lärdes i programmets första två kvartaler, fördröjer studenterna sin konstnärskap och utforskar konstnären av pläterade desserter och teorin bakom att bygga ätlig konst för a-la-carte service, tävlings- och bankettfunktioner. Genom praktisk träning studerar studenter skapandet av bröllopstårtor, choklad, konfekt, tortor, europeiska kakor och centrepieces.
Kandidater Lär
- Grundläggande begrepp och färdigheter i grundläggande bakning, bakverk och matlagning.
- Avancerat pâtisserie och displaykakor, hantverk och bakverk.
- Choklad, konfekt och centrepieces.
- Affärsaspekter av bakverk och kulinariska konster under hela kvartalet programmet.
Vem ska ansöka?
Studerande direkt från gymnasiet, eller mogna studenter som är redo för en karriärbyte eller att bygga på den förmåga de har.
- Annonser som gillar att baka och arbeta i köket
- Intressant att lära sig nya färdigheter relaterade till bakning och design
- De som värdesätter fusionerande kreativa strävanden med praktiska tillämpningar för en spännande karriär
Idealiska studenter
Vem ska ansöka?
Studerande direkt från gymnasiet, eller mogna studenter som är redo för en karriärbyte eller att bygga på den förmåga de har.
- Annonser som gillar att baka och arbeta i köket
- Intressant att lära sig nya färdigheter relaterade till bakning och design
- De som värdesätter att slå samman kreativa strävanden med praktiska tillämpningar för en spännande karriär
Läroplan
Översikt
Programmet består av 60 högskolepoäng över 4 fjärdedelar.
Kurslista
- Begrepp och teorier om kulinariska
- Tekniker
- Sanering och säkerhet
- Grundläggande av klassiska tekniker
- Introduktion till bakning
- Introduktion till bakverk
- Förvaltning via meny
- Inköp och produktidentifikation
- Ledning, tillsyn och karriärutveckling
- Europeiska kakor och tortor
- Avancerat Patisserie och Display Cakes
- Hantverksbröd och bakproduktion
- Practicum
- Planering och kontroll av kostnader
- Mat och dryckeshantering
- Choklad, konfekt och centrepieces
Referenser
Diplom
Detta program har godkänts av registratören för Private Training Institutions Branch (PTIB) vid ministeriet för avancerad utbildning, kompetens och utbildning.
Detaljerna
- Täcker begrepp och teorier om bakning
- Praktiskt praktiskt tillvägagångssätt för utbildning från branschexperter
- Täcker de viktigaste bakverk och bakverk
- Programmet kräver ett kulinariskt kit
- Innovativ instruktion i en state-of-the-art miljö
- Programmet består av 60 hp över fyra kvartal
- Utbildningsstuderande får ett diplom
Med utgångspunkt i grunderna som lärt sig under de två första kvartalen av programmet, förfinar studenterna sin konstnärlighet och utforskar konstnärskap med pläterade desserter och teorin bakom att bygga ätbar konst för a-la-carte-service, tävling och bankettfunktioner. Genom praktisk utbildning studerar studenter skapandet av bröllopstårtor, choklad, konfekt, tortyr, europeiska kakor och centerpieces.
Kandidater Lär
- Grundläggande begrepp och färdigheter i grundläggande bakning, bakverk och matlagning.
- Avancerat konditori och displaykakor, hantverksbröd och bakproduktion.
- Choklad, konfekt och centerpieces.
- Affärsaspekter av bakverk och kulinariska konster under hela kvartalet programmet.
Programresultat
Kursmål
Få utbildning i ledning, marknadsföring, personal, redovisning och ekonomihantering, teknik, affärskommunikation, dryckeshantering, juridiska frågor, kundservice och global ledning och verksamhet i samband med livsmedelsbranschen. Menyhantering, Garde -chef och catering- och bankettverksamhet omfattas också, och studenter har möjlighet att lära sig att fira de kulinariska stilarna, restaurangerna och kockarna som för närvarande är i branschens rampljus. Som en del av den praktiska utbildningen som tas emot i programmet arbetar studenterna i den studentstyrda restaurangen med 40 platser, där de kan lära sig att förbereda modernt och regionalt nordamerikanskt kök och rotera arbetet i de olika positionerna (både fram och bak på huset) som finns i någon topprestaurang.
Karriärmöjligheter
Karriärmöjligheter
Utexaminerade får ett spektrum av kunskap inom den kulinariska industrin samtidigt som de utvecklar sina talanger som bak- och konditorer. Alumner arbetar som bagare och konditorer i bagerier, restauranger, cateringhus, såsom Vancouver Club, Fairmont Hotel, Four Seasons Hotel, Truffles Fine Foods, Blue Water Café och Cobs Bread.