Diplom i gästfrihet
LaSalle College Vancouver
Nyckelinformation
Campus läge
Vancouver, Kanada
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
1 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Introduktion
Skapa minnesvärda upplevelser
Dagens arbetsgivare letar efter utbildade lagmedlemmar som medför passion, engagemang, en rockfast arbetsetik och rakhård anpassningsförmåga. För att göra det i restaurangbranschen måste du älska att arbeta med ett leende på ditt ansikte, engagera dig med besökare och njuta av en teaterliknande atmosfär. Du måste vara glad och positiv samtidigt som du är produktiv när du arbetar med både personal och allmänheten. Det är inte en lätt uppgift, men LaSalle College Vancouver visar studenter hur man trivs i en spännande bransch med hög nivå, praktisk träning.
Kursmål
Kurslitteratur för gästfriheten
Inköp, budgetering, planering och kostnadskontroll kunskap informerar studenter om marknadens krav att driva en mat och dryckesaffär. Front-end management frågor som matsalprocedurer, hantering via meny och personalhantering utökar studentens förmåga att främja effektiv kommunikation med nyckelpersoner. Studenterna är också grundade på marknadsföring, ekonomisk förvaltning och kökshantering som är kritiska för att driva ett företag inom gästfrihet och kulinariska industrier. Under programmets fjärde och sista kvartal kombinerar studenterna alla de kritiska färdigheter de har förvärvat i programmet för att utveckla en komplett affärsplan för en 100-sitsig restaurang. De börjar sedan på externt i branschen för att få verklig världserfarenhet.
Översikt
Programmet består av 60 högskolepoäng över 4 fjärdedelar.
Kurslista
- Begrepp och teorier om kulinariska tekniker
- Sanering och säkerhet
- Grundläggande av klassiska tekniker
- Förvaltning via meny
- Inköp och produktidentifikation
- Garde Manger
- Practicum
- Planering och kontroll av kostnader
- Världskök
- Förvaltning, Övervakning
- Mat och dryckeshantering
- Capstone
- Näring
- Marknadsföring för gästfrihetsbranschen
- Catering och bankettverksamhet
- Hospitality and Human Resources Management
- Finansiell förvaltning för gästfrihetsbranschen
- Ledarskap och organisationsutveckling
Sysselsättning
Gästfriheten
Karriärmöjligheter
Alumni äger eller hanterar cateringföretag, lyxhotell och kaféer, bland annat på Cactus Club, Fairmont Pacific Rim, Nightingale Restaurant och JW Marriott Parq Vancouver, bland många andra. Kandidater är beredda att gå in på restaurangbranschen i ledande befattningar på högre nivå. Många var anställda i servicebranschen och tog diplomprogrammet som ett sätt att utmana sig själva, förbättra sin konstnärlighet och öka sina sysselsättningsalternativ.
Referenser
Diplom
Programmet har godkänts av registratorn av ministeriet för avancerad utbildning, kompetens inom privata utbildningsinstitutionens filial (PTIB).
Detaljerna
- Praktisk träning av branschexperter
- Bransch praktikplatser för att få verkliga erfarenheter
- Programmet kräver en kulinarisk uppsättning
- Innovativ instruktion i en state-of-the-art miljö
- Programmet består av 60 högskolepoäng över fyra fjärdedelar
- Utbildningsstuderande får ett diplom
Hospitality and Restaurant Business Management Diploma-programmet börjar med en introduktion till grundläggande kulinariska förmåga och tekniker i grundläggande matlagning. Studenter utforskar de olika aspekterna av gästfrihetsutbildning och olika karriärmöjligheter innan de går vidare till både praktiska och teoretiska färdigheter inom företagsledning, som matsalprocedurer, personalhantering, budgetering och kostnadskontroll.
Kandidater Lär
- Marknadsföring, ekonomi och kökshantering.
- Begrepp och teorier om kulinariska tekniker och mat och dryckeshantering.
- Gästfrihet och personalhantering, ledarskap och organisationsutveckling.
- Visa en medvetenhet om kors-kulturella, moraliska, etiska och miljöfrågor i gästbranschen.
- Utforska och kritiskt analysera de principer och praxis som påverkar samtida problem som påverkar den globala gästfrihetsbranschen.
- Skill mellan de många rollerna och ansvarsområdena hos en chef inom en rad gästfrihetsmiljöer.
- Genomföra operativa försäljnings- och marknadsföringskoncept i gästfrihetsorganisationer.
- Förbereda, underhålla, analysera och utnyttja finansiella dokument och data relaterade till gästfrihetsorganisationer.
- Skapa en affärsplan för ett livsmedelsbutik eller ett värdfirma.
Vem ska ansöka?
Studerande direkt från gymnasiet, eller mogna studenter som är redo för en karriärbyte eller att bygga på den förmåga de har.
- Annonser som gillar att äta ute
- Intressant att lära sig restaurangledning
- De som värdesätter sammanslagna företagskunniga och människors färdigheter
Idealiska studenter
Vem ska ansöka?
Studerande direkt från gymnasiet, eller mogna studenter som är redo för en karriärbyte eller att bygga på den förmåga de har.
- Annonser som gillar att äta ute
- Intressant att lära sig restaurangledning
- De som värdesätter sammanslagna företagskunniga och människors färdigheter
Läroplan
Översikt
Programmet består av 60 högskolepoäng över 4 fjärdedelar.
Kurslista
- Begrepp och teorier om kulinariska tekniker
- Sanering och säkerhet
- Grundläggande av klassiska tekniker
- Förvaltning via meny
- Inköp och produktidentifikation
- Garde Manger
- Practicum
- Planering och kontroll av kostnader
- Världskök
- Ledning, tillsyn och karriärutveckling
- Mat och dryckeshantering
- Capstone
- Näring
- Marknadsföring för gästfrihetsbranschen
- Catering och bankettverksamhet
- Hospitality and Human Resources Management
- Finansiell förvaltning för gästfrihetsbranschen
- Ledarskap och organisationsutveckling
Referenser
Diplom
Detta program har godkänts av registratören för Private Training Institutions Branch (PTIB) vid ministeriet för avancerad utbildning, kompetens och utbildning.
Detaljerna
- Praktisk träning av branschexperter
- Bransch praktikplatser för att få verkliga erfarenheter
- Programmet kräver ett kulinariskt kit
- Innovativ instruktion i en state-of-the-art miljö
- Programmet består av 60 hp över fyra kvartal
- Utbildningsstuderande får ett diplom
Hospitality and Restaurant Business Management Diploma-programmet börjar med en introduktion till grundläggande kulinariska förmåga och tekniker i grundläggande matlagning. Studenter utforskar de olika aspekterna av gästfrihetsutbildning och olika karriärmöjligheter innan de går vidare till både praktiska och teoretiska färdigheter inom företagsledning, som matsalprocedurer, personalhantering, budgetering och kostnadskontroll.
Kandidater Lär
- Marknadsföring, ekonomi och kökshantering.
- Begrepp och teorier om kulinariska tekniker och mat och dryckeshantering.
- Gästfrihet och personalhantering, ledarskap och organisationsutveckling.
- Visa medvetenhet om de tvärkulturella, moraliska, etiska och miljöfrågorna inom besöksnäringen.
- Utforska och kritiskt analysera de principer och praxis som påverkar samtida problem som påverkar den globala gästfrihetsbranschen.
- Skill mellan de många rollerna och ansvarsområdena hos en chef inom en rad gästfrihetsmiljöer.
- Genomföra operativa försäljnings- och marknadsföringskoncept i gästfrihetsorganisationer.
- Förbereda, underhålla, analysera och utnyttja finansiella dokument och data relaterade till gästfrihetsorganisationer.
- Skapa en affärsplan för ett livsmedelsbutik eller ett värdfirma.
Programresultat
Kursmål
Läroplanen för diplomprogrammet Hospitality & Restaurant Business Management börjar med en introduktion till de grundläggande kulinariska färdigheterna och teknikerna som används i grundläggande matlagning. Studenter utforskar sedan de olika dimensionerna av kulinarisk, såsom rollen som kulinarisk utbildning och olika karriärmöjligheter, innan de går vidare till både praktiska och teoretiska färdigheter på affärsarenan.
Inköp, budget, planering och kostnadskontroll informerar eleverna om marknadskraven för att driva ett livsmedels- och dryckesföretag. Front-end-hanteringsfrågor som matsalsförfaranden, hantering efter meny och personalhantering utökar studentens förmåga att främja effektiv kommunikation med nyckelpersoner. Studenterna är också grundade på marknadsföring, ekonomistyrning och kökshanteringskunskaper som är viktiga för att driva ett företag inom gästfrihets- och kulinariska industrier. Under programmets fjärde och sista kvartal kombinerar studenterna alla de kritiska färdigheter de har förvärvat i programmet för att utveckla en komplett affärsplan för en restaurang med minst 100 platser. De ger sig sedan ut på en extern verksamhet i branschen för att få erfarenheter från verkliga världen.
Karriärmöjligheter
Sysselsättning
Diplomprogrammet Hospitality & Restaurant Business Management är ett klokt val för dem som har en passion för den kulinariska och besöksnäringen. Oavsett om ditt karriärmål är att äga eller förvalta en restaurang, eller om du vill arbeta med cateringföretag, hotell och kaféer, förbereder programmet dig för att söka en mängd olika anställningsmöjligheter på grundnivå efter examen. Programmet passar också individer som för närvarande är anställda i servicebranschen som vill utmana sig själva och bredda sina anställningsalternativ. Efter ett framgångsrikt slutförande av programmet är akademiker beredda att söka nybörjartjänster inom arbetskraften med en väl avrundad portfölj som kan lägga grunden för nyanställningar inom kulinariska konster.
Karriärmöjligheter
Alumni äger eller hanterar cateringföretag, lyxhotell och kaféer, bland annat på Cactus Club, Fairmont Pacific Rim, Nightingale Restaurant och JW Marriott Parq Vancouver, bland många andra. Kandidater är beredda att gå in på restaurangbranschen i ledande befattningar på högre nivå. Många var anställda i servicebranschen och tog diplomprogrammet som ett sätt att utmana sig själva, förbättra sin konstnärlighet och öka sina sysselsättningsalternativ.