
Certifikat in
Bakverk grundläggande certifikat Le Cordon Bleu Mexico

Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Bakverk Grundläggande certifikat
Alla våra program och kurser ges på Le Cordon Bleu Mexiko - Universidad Anahuac Norte.
Skolcykler för detta intyg är i januari, april, juli och augusti.
I detta intyg har vi spanska till engelska översättare.
Introducerar studenterna till en värld av bakverk och kakor, ge de tekniska och grundläggande färdigheter och tekniker som behövs. Demonstrations lektioner och laborationer är inriktade mot att arbeta med bakverk, krämer och kakor och utarbetandet av mer traditionella puddingar. Under klasser, eleverna får också veta möjligheterna för varje produkt genom sitt ursprung och historia.
Detta certifikat ges 2 dagar i veckan
6 timmar per dag
Det totala priset ingår:
- 2 Le Cordon Bleu slutför uniformer
- Knivar portfölj och köksredskap (Om du deltog kök Diploma, vi kan inte ge dig en annan portfölj, det är bara en för alla Le Grand Diplôme)
- Par av köks skor
- Bakverk bok
- Ingredienser
- Recept
- Grundläggande bakverk certifikat