Mexikansk matlagningskurs i
Le Cordon Bleu Mexico
Nyckelinformation
Välj plats
Campus läge
Buenavista, Mexiko
språk
Engelsk, Spanska
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Introduktion
Mexikansk matlagningskurs I
Mexikansk mat, en UNESCO kulturella och immateriella arv av mänskligheten, är en av de mest varierade och rikaste köken. Det är känt för sina distinkta och sofistikerade smaker med stor smak, vilket mattraditioner från förspanska kulturer till nutid. Lär dig tekniker, förberedelser, kultur, historia och sofistikerade stil presentationer Cordon Bleu.
Certifikatinformation
- Dagar: Tisdagar och torsdagar
- Timmar: 11:00 till 17:30
- Längd: 20 flera testtillfällen
- Metod: Demonstration och praktisk
- Minimi studenter: 8 studenter
- Max studenter: 16 studenter
Den innehåller:
- 1 full uniform av Le Cordon Bleu
- Ingredienser
- Cookbook
- Student-ID
- Intyg om mexikanska köket I
- Avslutningsceremoni
Inkluderar inte:
Knivset